Haberler

    iPhone 14'ün Acil SOS Özelliği ile Orman Yangınından Kurtulan Aile

    Güncelleme:

    iPhone 14'ün acil durum özelliği sayesinde bir aile orman yangınından kurtuldu. iPhone 14 sahibi olan aile, Acil SOS uydu telefonu aracılığıyla yetkililerle iletişim kurarak hayatta kalmayı başardı.

    Soru başlıkta da görüldüğü üzere gayet basit. Ormanda yürüyüş yaptığınızı düşünün. Fakat bir şeyler o gün ters gidiyor ve bir anda dev bir orman yangınının ortasında kalıyorsunuz. Cebinizdeyse sadece iPhone 14 telefonunuz var. Bu cehennemden nasıl kurtulabilirsiniz? İşte bu olayı aynen yaşamış bir aileden iPhone 14'ün Acil SOS özelliği sayesinde yaşadığı kurtuluş mucizesini anlattık…

    iPhone 14'ün uydu özelliği, orman yangını ortasındaki aileyi kurtardı!

    iPhone 14'ün acil durum özelliği sayesinde bir aile daha hayatta kaldı. Bir iPhone 14 sahibiyseniz acil ve şebekenin çekmediği durumlarda iPhone 14'lerde bulunan Acil SOS uydu telefonu aracılığıyla yetkililerle görüşme şansınız var. Buna benzer bir durumsa Amerikalı bir ailenin başına geldi. O anları eski adıyla Twitter yeni adıyla X hesabından paylaşan Michael J. Miraflor dehşet anlarını anlattı.

    Michael J. Miraflor adlı kullanıcının erkek kardeşinin sevgilisi ve kuzeniyle birlikte ailesinin bir orman gezisine çıktıklarıyla başlıyor. Aile bir minibüsün içerisinde (5 kişi) ormanda gezintiye çıkıyor. Fakat aniden kendilerini alevlerin arasında buluyorlar. Gidiş ve geliş yollarının alevler sebebiyle kapanmasıyla birlikte aile minibüsün içerisinde yoğun ve bunaltıcı sıcaklık altında yaşam mücadelesi vermeye başlıyor.

    iPhone 14 alacaklar beklesin: iPhone 15 serisinin satış ve tanıtım tarihi ortaya çıktı!

    O sırada şebekelerde ise sorunlar yaşanıyor ve araçtaki 5 kişinin de telefonu çekmiyor. Ancak araçtaki kişilerden biri iPhone 14 sahibi. Telefonunu çıkartıyor ve iPhone ile hayatımıza giren Acil SOS özelliğini kullanıyor. Böylece telefon herhangi bir şebeke kullanmadan direkt olarak uyduya bağlanıyor ve Apple gerekli tüm kolluk kuvvetlerine ve acil durum ekiplerine haber veriyor.

    Acil durum hakkındaki transkripti ve kişilerle ilgili bilgileri de aktaran Apple sayesinde 5 kişinin hayatı kurtarıldı. Olay sonrasında paylaşım yapan Michael J. Miraflor iPhone 14'ün Acil SOS özelliği sayesinde hayatta kaldıklarını ve her zaman iPhone kullanmaya devam edeceklerini belirtti.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    iPhone 14 Aile Teknoloji Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    Bakmadan Geçme

    Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title