Haberler

    Hızlı ve Öfkeli 7'de Paul Walker'ın Kardeşi Oynayabilir

    Benzer bir yöntemi, Terminator: Salvation'da görmüştük. Filmde Arnold Schwarzenegger oynamıyordu, ancak görsel efektlerle ona bire bir benzetilen bir Terminator...

    Mahmut Saral - - Ünlü aktör Paul Walker'ın hayatını kaybetmesinin ardından çekimleri aksayan Hızlı ve Öfkeli 7 filmi için yeni haberler gelmeye devam ediyor.

    Önceki haberimizde, çekimlerin bir süre erteleneceğinden ve geriye kalan sahnelerin de tamamlanıp filmin vizyona girebileceğinden söz etmiştik. Şimdi gelen haber ise, Paul Walker'ın 25 yaşındaki kardeşinin filmde rol alabileceği yönünde.

    Belirtilenlere göre Brian O'Connor karakteri için Paul Walker'a benzeyen birinin filmde geride kalan sahnelerde oynatılması düşünülebilir. Bu kişinin de Cody Walker olabileceği söyleniyor. Walker'ın daha öncesinden dublörlük deneyimi de var ve Hızlı ve Öfkeli 7'deki yakın çekimlerde özel efektler sayesinde yüzü de ağabeyi Paul gibi gösterilebilir.

    Henüz bu konuda stüdyodan bir onay gelmiş değil, zira hala yas durumu devam ediyor.

    Hızlı ve Öfkeli 7'nin 11 Temmuz 2014'te vizyona gireceği bildirilmişti. Henüz yeni bir tarih verilmedi, ancak gösterim tarihinde büyük ihtimalle bir erteleme olacak.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Arnold Schwarzenegger Mahmut Saral Paul Walker Teknoloji Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title