Haberler

    Half-Life 3 Değil, Ama Gabe Newell Simulator Çıktı

    Ve evet, Half-Life 3 diye bir şey var mı bunu hala bilmiyoruz.

    Mahmut Saral - -

    Valve Software'ın patronu Gabe Newell'ı bir oyun karakteri olarak kontrol etmeyi düşünmüş müydünüz? Belki evet, belki de hayır, ama en azından şu an böyle bir fırsatınız var.


    Oyuncular, Gabe Newell, dolayısıyla da Valve Software'dan uzun süredir Half-Life serisiyle ilgili bir açıklama bekliyor. Önceleri Half-Life 3 ile ilgili birçok söylenti gelirdi. Şimdilerde bu söylentileri bile arar olduk denilebilir. İşte şu an bahsettiğimiz Gabe Newell Simulator isimli oyunun da temelinde Half-Life 3 yatıyor.


    Gabe Newell Simulator, henüz tamamlanmamış bir oyun, ama erken erişim sayesinde şu an yaklaşık 13 lira ödeyerek Steam üzerinden satın alabiliyor ve oynayabiliyorsunuz.


    Evet, oyunda Gabe Newell'ı kontrol ederek önünüze çıkan düşmanları bir bir alt etmeye çalışıyorsunuz. Gabe, oyunda nihayet Half-Life 3'ü çıkarmaya karar veriyor, ama bu haberi alan rakip firmalar da onu engellemeye çalışıyor. Biz de bunu ya kabul edeceğiz ya da Newell'a yardım edeceğiz.


    Videodan da göreceğiniz üzere, üçüncü şahıs bakış açısından oynanan bir oyun ve ne içerik ne de grafikler doyurucu görünüyor. Ama dedik ya, temelde Half-Life 3 var ve tamamen mizahi bir oyun bu.


    Unutmadan, oyunda birçok sürpriz yumurta bulunuyor. Tasarlanan mekanların birçoğunun Valve ofisinden esinlenerek hazırlandığı söyleniyor ve Half-Life 3'ün kaderi sizin ellerinizde.


    İlgili sayfa için buraya göz atabilirsiniz.


    İyi seyirler.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

    Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

    Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

    Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title