Haberler

Hades'in devam oyunu duyuruldu! İşte oynanış fragmanı

Güncelleme:

The Game Awards 2022'de Supergiant Games, çok sevilen Hades'in devam oyunu olan Hades 2 yapımını duyurdu. Oynanış videosu paylaşıldı.

Bu gece gerçekleştirilen The Game Awards ödül töreninde pek çok yeni oyun duyuruldu. Bunlardan birisi ise 2020'de gerçekleşen törende "En iyi bağımsız oyun" ödülünü alan Hades'in devam oyunu. Bu duyuruyla Hades 2 yapımının oynanış videosunu da içeren bazı bilgiler de paylaşıldı. İşte ayrıntılar…

HADES 2'NİN OYNANIŞ VİDEOSU PAYLAŞILDI!

İlk çıkış yaptığı günden itibaren övgüleri toplayan Hades'in devam oyunu duyuruldu. Duyuruya göre Hades 2, önceki oyunda olduğu gibi ilk olarak erken erişim ile sunulacak. Yeni oyun, ilk yapımın ana mekaniği olan Roguelike (ölünce en baştan başlama) oyun stilinden vazgeçmiyor. Oyunda Zagreus'un kardeşi olan Ay Tanrıçası Melinoë karakterini kontrol edeceğiz. Ana kötü ise Zaman Titanı Cronus olacak.

Supergiant tarafından geliştirilen oyunun detayları henüz belli değilken, kısa bir oynanış videosu fragman ile birlikte yayınlandı. Videoya göz attığımızda yaklaşan yapımın ilk oyuna olan benzerliği akıllara gelse de çıkış tarihi açıklanmamış olan bir oyun için konuşmak henüz çok erken.

2020 yılında Hades, The Game Awards "Yılın Oyunu" ödülüne aday olurken, "En iyi aksiyon oyunu" ve "En iyi bağımsız oyun" ödüllerini topladı. Farklı ödül törenlerinde daha da fazla ödül alan yapım, çıkışından kısa bir süre sonra çok sevildi. Özellikle yeniden oynanabilirliğe son derece imkan sağlayan oyun, bu sayede oyuncularına uzun saatler vadediyor.

HADES MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi : Windows 7 SP1
  • İşlemci: Dual Core 2.4 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: 1GB VRAM / DirectX 10+ desteği
  • Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

HADES ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1
  • İşlemci: Dual Core 3.0 GHz+
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: 2GB VRAM / DirectX 10+ desteği
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

Peki siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Hades 2 başarılı olabilecek mi? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

İşletim Sistemi Hades Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title