Haberler

    Guillermo Del Toro, Silent Hills'ı Yapmak İstiyor

    Ama iş sadece yapmak istemekle bitmiyor.

    Mahmut Saral - -

    Hideo Kojima, Guillermo del Toro ve Norman Reedus gibi önemli isimlerin bir araya gelmesiyle heyecan yaratan ve yayınlanan P.T. isimli demosuyla gönüllerde taht kuran Silent Hills, ne yazık ki bir süre önce Konami'den gelen resmi açıklama neticesinde iptal edilmişti.


    Bu iptal kararının ardından çok üzülen oyuncular, Konami'yi hedef tahtasına yerleştirdiği gibi projenin bir şekilde devam edebilmesi için dijital imza kampanyası da başlatmıştı. Şimdiye kadar yaklaşık 150 bin imza toplanan kampanya hakkında bilgi için buraya bakabilirsiniz.


    Tabii Konami her ne kadar"Silent Hill serisi devam edecek"dese de oyuncuların aklı fikri hala Silent Hills'te. Çünkü farklı ve yenilikçi bir yapıdaydı, belki de serinin yıllar sonra gerçek anlamda "dirilmesi" demekti bu oyun.


    Ünlü yönetmen Guillermo del Toro, geçtiğimiz günlerde IGN'e bir röportaj verdi ve Silent Hills projesinden de söz etti. Görünüşe göre Toro, bu projede hala yer almak ve bu projeyi tamamlamak istiyor.


    Oyunu hazırlarken Kojima ve Reedus ile birlikte çok mutlu olduklarını belirten Toro, eğer bu projenin bir şekilde kurtarılma şansı varsa ve kurtulursa, kendisinin mutlu olmanın da ötesinde bir duyguya kapılacağını belirtti ve Silent Hills'i istediğini ekledi.


    Ek olarak Toro, internet üzerinde başlatılan imza kampanyasından da haberdar, o da bu kampanyaya destek veriyor ve ekliyor:"Umarım birileri bu kampanyayı önemser ve karşılığını verir." Sanırız burada Toro, Konami yetkililerine sesleniyor. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak...


    Dediğimiz gibi oldu. Silent Hills yüklü PS4'lerin fiyatı katlandı



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Guillermo del Toro Norman Reedus Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Bakmadan Geçme

    Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250
    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title