Haberler

    GTA VI sızıntı yapan 17 yaşındaki hacker tutuklandı!

    Güncelleme:

    Oyun dünyasında adeta bir kült haline gelmiş GTA serisi, son dönemde sızıntılarıyla gündemde. Sevenlerinin merakla…

    Oyun dünyasında adeta bir kült haline gelmiş GTA serisi, son dönemde sızıntılarıyla gündemde. Sevenlerinin merakla beklediği GTA VI'nın oynanış test videosu geçtiğimiz günlerde servis edilmişti. Videonun oyuna ait olduğunu kabul eden Rockstar Games, görünüşe göre durumdan hiç de memnun değil.

    GTA VI sızıntısı yapan genç, "Lapsus$" hacker grubu üyesi

    Son dönemde GTA VI sızıntısı, oldukça artmaya başladı. Ancak geçtiğimiz günlerde bazı test videoları ve görseller gündeme bomba gibi düştü. Rockstar Games, bu konuyu ciddiye aldı ve sızıntı kaynağını bulmak istedi. Sızıntıyı yapan kişi olaydan 5 gün sonra bulundu.

    Londra Şehri Polisi, Birleşik Krallık Ulusal Siber Suç Birimi ve FBI'ın dahil olduğu bir soruşturma sonucunda 17 yaşındaki bir hacker'ı tutukladı. Lapsus$ hacker grubu üyesi olan genç, Oxfordshire'da tutuklandı. Lapsus$ aynı zamanda Microsoft, T-Mobil gibi bazı şirketlere de saldırı düzenlemişti.

    GTA 6 sonrası bir de iPhone 15 sızıntısı!

    Öte yandan sızıntı video ve görseller, oyuna ilişkin bazı bilgileri gösteriyor. Sızıntı, tekrar Vice City'ye dönüş olacağını ve ana karakterlerden birinin kadın olacağını söylüyor. Son sızıntılara baktığımızda, Rockstar ekibinin yaklaşık 8 yıldır (2014'ten beri) bu proje üzerinde çalıştığı ve şimdiye kadar ki en büyük kaynak aktarımını buraya yaptığı söyleniyor. Üstelik burada bahsedilen miktar tam 600 milyon dolar.

    Oyunun bu yılın sonuna kadar tanıtılacağı belirtiliyor. GTA 6 çıkış tarihi ise 2024'ün son çeyreği olacak. Tabii işler hızlanırsa daha erken de görebiliriz. Oyun hakkında paylaşılan detaylara gelecek olursak, GTA 6'da selefi GTA 5'in tam 5 katı büyüklüğünde bir harita bizleri bekliyor olacak.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Rockstar Games Haberler

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

    İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title