Haberler

    Grand Theft Auto VI'nın Çıkış Tarihi Ertelenebilir

    Güncelleme:

    Rockstar Games'in uzaktan çalışanlarına yönelik istenmeyen acil toplantı talebiyle, GTA 6'nın 2025 çıkış penceresini kaçırması ve 2026'ya erteleniyor olabilir.

    Grand Theft Auto VI, muhtemelen tarihin en çok beklenen oyunlarından biri olarak milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Ancak Rockstar Games'in uzaktan çalışanlarına yönelik istenmeyen acil toplantı talebiyle, GTA 6'nın 2025 çıkış penceresini kaçırması ve 2026'ya erteleniyor olabilir.

    GTA 6 erteleniyor mu? Rockstar acil toplantı ayarladı

    Açık dünya suç simülatörünün devam oyunu, resmi olarak 2023 Aralık ayında (2022'deki büyük bir sızıntıdan sonra) tanıtıldı. Rockstar Games, Miami, Florida'yı temsil eden kurgusal Vice City'de geçecek oyun üzerinde çalışıyor.

    Oyunun PS5 ve Xbox Series için 2025 yılında çıkması planlanıyor ve şu anda iç hedef 2025'in başları. Ancak, devam oyununun 2025'in sonuna kadar ya da hatta 2026'ya kadar ertelenme ihtimali artıyor.

    https://shiftdelete.net/playstation-5-pro-gta-6-kac-fps

    Rockstar Games, Şubat ayında çalışanlarına Nisan ayı başında haftada beş gün ofise dönmelerini zorunlu kıldı. Bu ani değişiklik, birçok çalışanı şaşırttı ve uzaktan işe alınan bazı çalışanların itiraz etmelerine yol açtı.

    Ofise dönüş talebi, güvenlik ve kalite nedenleriyle yapılırken, kaynaklar GTA 6'nın gelişiminin "geriye düştüğünü" ve Rockstar yönetiminin oyunun 2025 yılını kaçırma konusunda endişeli olduğunu belirtiyor.

    Şu anda Rockstar, GTA 6'nın 2025 İlkbaharında çıkışını hedefliyor. Ancak kaynaklar, 2025'in başında çıkışının gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinden emin olmadıklarını ve 2025 sonbahar çıkışının daha olası ve uygulanabilir göründüğünü belirtiyor.

    Bu durum, GTA 6'nın 2026'ya ertelenmesini "acil durum planı" olarak masada tutuyor. Bu gelişmeler, GTA 6'nın nihai geliştirme aşamalarının kolay veya hızlı olmayacağını gösteriyor ve şirket, 2025 hedefi için çalışmalarını sürdürüyor.

    Rockstar'ın çalışanları ofise çağırması GTA 6'nın ertelenip ertelenmeyeceği konusunda yıllardır bekleyen oyuncuları tedirgin etti. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce de bu gelişme oyunun ertelendiğini mi gösteriyor? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Rockstar Games Teknoloji Güncel Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

    Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

    Canlı anlatım! Kıran kırana maçta Fenerbahçe önde

    Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

    Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title