Haberler

    Google Pixel Fold 2 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

    Güncelleme:

    Google, katlanabilir telefon pazarında Pixel Fold 2 modeliyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ross Young'un sızdırdığı bilgilere göre cihazın özellikleri ve çıkış tarihi ortaya çıktı. Google Pixel Fold 2, 8,02 inç birincil ve 6,29 inç kapak ekranıyla gelecek. Ayrıca Google'ın kendi üretimi Tensor G4 işlemcisi kullanılacak. Cihazın ekran üretimi nisanda başlayacak ve eylül ya da ekim aylarında piyasaya sürülecek.

    Katlanabilir telefon pazarındaki çalışmalarına devam eden Google, çok yakında Pixel Fold 2 modeliyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihazla ilgili bugüne dek çok fazla sızıntı ortaya çıkmadı, ancak bu durum yavaş yavaş değişmeye başladı. Son gelen raporlar Google Pixel Fold 2 teknik özelliklerini gözler önüne seriyor. İşte Google Pixel Fold 2 özellikleri ve çıkış tarihi!

    Google Pixel Fold 2 özellikleri ve çıkış tarihi

    Sektörde sızıntılarıyla bilinen Ross Young, yaklaşan Google Pixel Fold 2 modelinin kilit özelliklerini gözler önüne serdi. Buna göre katlanabilir telefonda 8,02 inç birincil ve 6,29 inç kapak ekran mevcut olacak. Böylelikle akıllı telefonla ilgili son dönemde ortaya atılan 6,4 inçlik dış ekran söylentileri de geçerliliğini yitirmiş oldu.

    Katlanabilir telefonda Google'ın kendi üretimi Tensor G4 işlemcisi kullanılacak. Henüz bu yongayla ilgili resmi bilgiler olmasa da Geekbench veri tabanı burada bizlere önemli ayrıntıları sağlıyor. Buna göre yeni işlemci; 4 adet 1.95 GHz verimlilik çekirdeği ve 4 adet 2.6 GHz performans çekirdeklerine ek olarak Mali G715 grafik birimine ev sahipliği yapacak.

    Google Haritalar, sosyal medya güncellemesi getiriyor!

    İşlemcinin Geekbench skoru tek çekirdekte 1.082 ve çok çekirdekte ise 3 bin 121. Bunun yanı sıra kaynağa göre cihazın ekranının üretimi nisanda başlayacak ve eylül ya da ekim aylarında ise piyasaya sürülecek.

    Kullanıcılara fikir vermesi açısından geçen sene tanıtılan Pixel Fold'un özellikleri şöyle;

    ÖzellikDetayEkran (Dış)5.8 inç FHD+ OLED, 120HzEkran (İç)7.6 inç OLED, 120Hz, 6: 5 en boy oranıİşlemciGoogle Tensor G2RAM12GB LPDDR5Depolama256GB / 512GB UFS 3.1Arka Kamera48MP ana + 10.8MP ultra geniş + 10.8MP telefoto (5x optik yakınlaştırma, 20x süper çözünürlük yakınlaştırma)Ön KameraDış: 9.5MP, İç: 8MPVideo Kaydı4K 60 FPS (tüm kameralar)Pil4821 mAhAğırlık283 gramBoyutlar (Açık)139.7 x 158.7 x 5.8 mmBağlantılarUSB Type-C, çift SIM, Wi-Fi 6E, 5GYazılımAndroid 13GüncellemelerEn az 5 yılRenklerPorselen, ObsidyenFiyat1799$

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Google Eylül Teknoloji Güncel Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Bakmadan Geçme

    Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 22 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 22 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 22 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title