Haberler

    FIFA 23'ün oynanış videosu yayınlandı

    Güncelleme:

    FIFA 23 oynanış videosu yayınlandı. Electronic Arts, daha gerçekçi animasyonlar için HyperMotion teknolojisini geliştirdi.

    Electronic Arts, bu yıl piyasaya süreceği Fıfa 23'ün ilk oynanış videosunu yayınladı. HyperMotion 2.0 teknolojisinden güç alan Fıfa 23, gerçekçilik konusunda oldukça iddialı.

    Gerçek maçlardan elde ettiği verileri yapay zeka ile işleyen Electronic Arts, daha profesyonel animasyonlar için HyperMotion 2.0'ı geliştirdi. Bu yıl kadın futbol takımlarına da ağırlık veren şirket, gerçek hayattaki kadın oyuncuların hareketinden yola çıkan özgün animasyonlar yarattı.

    Fıfa 23 oynanış videosu yayınlandı

    Electronic Arts'ın FIFA 23 için hazırladığı web sayfasında, "İleri teknoloji ve tescilli makine öğrenimi algoritmamız, gelişmiş maç yakalamadan alınan 9,2 milyon kareden öğrenerek ve FIFA 23'teki çeşitli etkileşimlerde doğal futbol hareketi yaratmak için gerçek zamanlı yeni animasyonlar yazarak FIFA 23'te daha fazla futbol gerçekçiliği oluşturuyor." ifadeleri yer alıyor.

    6.000'den fazla HyperMotion destekli animasyon oluşturduklarını belirten şirket, oyuncuların FIFA 23'te her zamankinden daha duyarlı ve gerçekçi oyun deneyimi yaşayacağını açıkladı. HyperMotion2 teknolojisinden güç alan yeni animasyonlar, top kontrolü ve şut arasında daha doğal geçişleri mümkün kılıyor.

    GTA 6 çıkış tarihi ve karakterleri belli oldu!

    Oyuncular, FIFA 23 Ultimate Team'e eklenen futbolun efsane oyuncuları sayesinde favori oyuncularıyla maç keyfi yaşayabilecek. FIFA 23, oyunculara serbest vuruşlarda, penaltılarda ve köşe vuruşlarında daha fazla kontrol imkanı tanıyacak.

    Oyuncular, beceri temelli risk-ödül sistemli şut mekaniği sayesinde gerçek hayatta karşımıza çıkan şut tekniklerini oyunda da kullanabilecek. Vuruş noktanızı seçtikten sonra sert şut komutu vererek ekstra güç ile gol atma şansınızı artırabileceksiniz.

    Electronic Arts, FIFA 23 ile birlikte koşu dinamiklerinin de değiştiğini duyurdu. Oyuncuların en yüksek hızlarına erişmesi konusunda ek bir kişilik katmanı oluşturulduğunu belirten şirket, farklı ivmelenmeler ile futbolcuların kontrol edilebileceğinin altını çizdi.

    Ön siparişe açılan FIFA 23, Epic Games ve Steam'de 699,99 TL'den satışa sunuldu. FIFA 23 Ultimate Edition'un Steam fiyatı ise 899,99 TL belirlendi. PlayStation 5 ve Xbox Series X|S sahipleri ise FIFA 23'ün standart sürümünü 800 TL'ye satın alabilecek.

    Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında ve SDN Forum'da paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    EA Sports FIFA 23 Haberler

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title