Haberler

    Epic Games, 267 TL'lik oyunu ücretsiz yaptı!

    Güncelleme:

    Epic Games uzun süredir yaptığı gibi geleneği bozmuyor ve ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. İşte haftanın oyunları...

    Epic Games Store uzun bir süredir kullanıcılarına ücretsiz oyun veriyor. Hatta bazen bu yapımlar AAA kalitede olabiliyor. Yani oldukça pahalı oyunları kütüphanenize bedelsiz eklemenize olanak sağlıyor. Genelde bu yapımları haftalık olarak yeniliyor. Fakat yılbaşı nedeniyle Epic Games her gün bir oyun verecek.

    EPIC GAMES 267 TL DEĞERİNDE 3 ÜCRETSİZ OYUN VERİYOR

    Epic Games Store, yılbaşı özel kampanyalarıyla birlikte her gün bir adet ücretsiz oyun veriyor. 15 gün sürecek bu kampanya kapsamında ilk oyun 160 TL değerindeki Bloons TD 6 oldu. Ardından 39 TL değerindeki Horizon Chase Turbo, 39 TL değerindeki Sable, 33 TL değerindeki Them's Fightin' Herds, 179 TL değerindeki Wolfenstein: The New Order ve 33 TL değerindeki LEGO Builder's Journey verildi.

    Bugün ise bir sürpriz yaparak bir değil tam üç oyun birden veriyor. Bunlar sırasıyla 89 TL değerindeki Fallout Tactics: Brotherhood of Steel, 89 TL değerindeki Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game ve 89 TL değerindeki Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game.

    Yapılan resmi paylaşıma göre 15 Aralık'ta başlayan ve 15 gün sürecek kampanyada 15'den fazla oyun dağıtılacak. Bu süreçte ücretsiz satın alım yaparak kütüphanesine ekleyenler kalıcı olarak sahip olacak. Fakat bir de geçici olarak sunulanlar olacak. O kategorideki oyunları ise kalıcı olarak kütüphanenize ekleyemezsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Epic Games Haberler

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

    Bakmadan Geçme

    İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250
    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title