Haberler

    Dünyanın Kanalı Hola Unblocker ile Ayağınıza Geliyor

    Hulu, Netflix, Pandora, BBC iPlayer ve daha pek çok kanal ile online yabancı dizi ve film izlemek için Hola Unblocker ...

    Hulu, Netflix, Pandora, BBC iPlayer ve daha pek çok kanal ile online yabancı dizi ve film izlemek için Hola Unblocker imdadınıza yetişiyor.

    Halo Unblocker eklentisi, Chrome ve Firefox tarayıcılarına ve isterseniz Windows işletim sistemine entegre olarak Hului Netflix ve Pandora gibi dizi, film ve müzik servisleri yapan siteleri Türkiye'den oturduğunuz yerden izlemenizi sağlıyor.

    Halo Unblocker eklentisini tarayıcınıza kurmanız durumunda ki Windows'unuza sistem kaynaklarınızı sömürmemesi için önermiyoruz, eklenti ön tanımlı olarak tarayıcınızın sağ üst köşesine yerleşiyor ve aktif oluyor. Dilediğiniz zaman eklentiyi kapatabiliyorsunuz.

    Hola Unblocker Chrome eklentisi download etmek için tıklayın

    Hola Unblocker Firefox eklentisi download etmek için tıklayın

    Halo Unblocker nasıl çalışıyor?

    Halo Unblocker eklentisi, sizin IP'nizi gizleyerek örneğin Hulu sitesine sizi aslında bir Hulu'nun izlenebildiği ülkelerden birinden geliyormuşçasına tanıtıyor. Hulu'dan gelen streaming yayınları ise daha önce bu yayınları izlemiş olan bilgisayarların cache belleklerinden alıp size gerçek zamanlı olarak gönderiyor. Bir çeşit P2P yapıyor ama siz bunu hızlı bir internete sahipseniz farketmiyorsunuz. Aksine arkanıza yaslanıp, daha Türkiye'de gösterime girmemiş dizilerin en son bölümlerini izleyebiliyorsunuz.

    Yani Hulu örneğinde yine Türkiye'den gelmiş gibi görünüyorsunuz ama Hulu'daki içeriği, Hulu'nun kendi veritabanından seçip, başka kaynaklardan izliyorsunuz. Örneğin 25 Ocak 2013'te yayınlanan Tonight Show with Jay Leno ve o geceki konuğu olan Robert DeNiro'yu bize göre 26 Ocak tarihinde bilgisayarınızdan üstelik kaliteli olarak Hulu üstünden izleyebilirsiniz.

    Hulu'dan daha yeni gösterime giren ve Kevin Bacon'ın bir seti katili takip ettiği The Following dizisinin ilk iki bölümünü de izleyebilirsiniz. The Following 1. Sezon 1. Bölümü ilk olarak geçen hafta, ikinci bölümü de bu hafta yayınlandı. Benzer şekilde hala büyük ilgi çeken CSI Las Vegas, NCIS, NCIS Los Angeles ve Criminal Minds dizilerini Halo Unblocker ile yayınlandıkları günün sonrasında internetten izleyebilirsiniz.

    Hola eklentisiyle şu anda Türkiye'den (ve dünyanın herhangi bir yerinden) izlenebilen servisler şunlar:

    - hulu.com

    - netflix.com

    - pandora.com

    - bbc.co.uk/iplayer

    - fox.com

    - cbs.com

    - itv.com/itvplayer

    Hola Unblocker eklentisini dilediğiniz zaman tarayıcınızdan kaldırabilirsiniz.

    pcextra.com.tr olarak uyarmadan geçmeyelim. Bu tür yayınları izlerken internet kotanızın bir hayli hızlı yorulacağını unutmayın.

    Kaynak: PcExtraComTr / Teknoloji

    Türkiye Chrome Teknoloji Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

    Bakmadan Geçme

    İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title