Haberler

Dünyanın En İnce Hepsi Bir Arada Bilgisayarı

Ces 2010'da "En İyi Masaüstü Bilgisayar" Ödülünü Alan ve Dünyanın En İnce Hepsi Bir Arada Bilgisayarı Olan Lenovo Ideacentre A300 Şık Görüntüsü ile Göz Kamaştırıyor.

Bilişim dünyasının yeni trendi olan hepsi bir arada bilgisayarlar alanındaki tasarım harikası ürünleri ile dikkat çeken Lenovo ailesine yeni katılan ıdeaCentre A300, şık ve ince tasarımıyla içerisindeki güçlü bilgisayarı kamufle ediyor.

Sadece 18,5 mm inceliğindeki yapısı ile dünyanın en ince hepsi bir arada bilgisayarı olan A300'ün ekranı LED teknolojisini kullanıyor ve 21,5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunuyor (Lenovo ıdeaPad S10-2 inceleme).





Nisan ayında piyasada olacak olan bu ürün 899 -1.099 USD + KDV arasında satılacak.








Lenovo Enhanced Experience sertifikası taşıyan ıdeaCentre A300, Windows 7 işletim sistemini aynı konfigürasyondaki PC'lere göre daha hızlı açıp kapatabiliyor, zengin multimedya yeteneklerinin yanısıra sistem yönetim araçlarıyla göz dolduruyor. Lenovo ıdeaCentre A300 ıntel Core 2 Duo işlemcisi, Wi-Fi bağlantısı, entegre kamera, Bluetooth klavye ve fare ve HDMı bağlantısı ile eşsiz bir multimedya deneyimi sunuyor. HDMı bağlantısı ile ekranı video oyun konsoluna da bağlayabilirsiniz (CES 2010'da Lenovo'ya Ödül).




Lenovo ıdeaCentre A300, 21.5 inçlik 1080p ekranlı, 3GB RAM kapasiteli, 320 GB sabit hafızalı ve kablosuz Bluetooth bağlantılı klavye ve mouse'lu bu bilgisayar aynı zamanda 4 USB girişi, FireWire, flash card okuyucusu, 0.3 megapiksel entegre kamera gibi özelliklere de sahip.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title