Haberler

    Disney Plus, 1.3 Milyon Abone Kaybı Yaşadı

    Güncelleme:

    Disney Plus yayın platformu, son üç ayda 1.3 milyon abone kaybı yaşadığını açıkladı. Abone kaybının sebepleri ve platformun geleceği merak konusu.

    Disney tarafından büyük umutlarla açılan Disney Plus yayın platformu, geçtiğimiz üç aylık süre içinde 1.3 milyon abone kaybı yaşadığını açıkladı. Platformun kullanıcı sayısı 2023'ün eylül ve aralık ayları arasında 112.6 milyondan 111.3 milyona geriledi. 1.3 milyonluk kaybın 400 bininin Amerikan vatandaşlarının oluşturması ise dikkat çekti.

    Abone kaybı yaşayan Disney Plus kapanacak mı?

    Abone kaybı, Disney Plus için yeni değil. Milyonlarca kullanıcının platformun geçtiğimiz yıldan beri hızla terkettiği biliniyor. Bu durum, Disney'in üst yönetimini ve şirket yatırımcılarını fazlasıyla endişelendirdi. Eğer platform mucizevi bir geri dönüş yapamazsa, Netflix'e karşı verilen savaş şimdiden kaybedilmiş gibi görünüyor. Koltuğuna geri gelen başarılı Disney CEO'su Bob Iger'in bu kötü gidişatı değiştirip değiştiremeyeceği ise merak konusu oldu.

    Bu düşüşün en büyük sebebinin ise Disney Plus abonelik fiyatlarında yapılan büyük artışların olduğu öne sürüldü. Özellikle 2023 ekim ayında yapılan üyelik zamları dikkatleri üzerine çekmiş ve birçok kullanıcı üyeliğini yenilemekten vazgeçmişti.

    Musk'ın avukatları Disney'e karşı harekete geçti!

    Ancak Disney için tüm haberler kötü değil. Şirketin diğer yayın platformu olan Hulu'nun abone sayısını 3 ay içinde 1.2 milyon artırarak toplamda 45.1 milyon kullanıcı sayısına ulaştığı açıklanmıştı. Bu başarıda platformda yayınlanan The Bear adlı dizinin büyük rol oynadığı iddia ediliyor. Ayrıca Disney Plus'ın Hindistan versiyonu Hotstar da abone sayısında 700 binlik bir artış yaşadı.

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için değerli.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Disney Plus Medya Teknoloji Güncel Haberler

    Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

    Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

    Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

    Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

    Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

    Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

    Bakmadan Geçme

    Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
    Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

    Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title