Haberler

Dell Insprion 7000 Serisi Xps Özelliklerini Daha Ucuza Sunuyor

Dell'in yeni Inspiron 7000 serisi, XPS özelliklerini daha düşük fiyata sunuyor.

Dell'in yeni Inspiron 7000 serisi, XPS özelliklerini daha düşük fiyata sunuyor.

Dell'in son XPS 13 modelleri, en yeni 8. Jenerasyon Intel işlemci ve ultra ince çerçevelerle birlikte, bu alandaki en iyi dizüstü bilgisayarlardan biri haline geldi. Şimdi ise söz konusu özellikle IFA 2018 ile birlikte duyurulan yeni Insprion 7000 Serisi ile daha düşük bir fiyatlandırma ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Dell Insprion 7000 Serisi Yeni Dış Tasarımla Geliyor!

Yeni Inspiron 7000'lerin (13 inç, 15 inç ve 17 inç boyutlarında) hepsi eski modellere benzer şekilde 2'si 1 arada tasarımlara sahipler; ancak Dell cihazın dışını tamamen elden geçirdi. Plastik ve alüminyum ile işlenmiş bir kasaya, XPS 13'tekine benzer şekilde çok daha ince bir ekrana sahip. Kamera ise ekranın üstüne yerleştirilmiş ve bu 7000 Serisinin Ultra küçük bir özel parçadan kaynaklandığı söyleniyor.

13 ve 15 inç seçeneklerinde daha iyi bir ekran performansı arayanlar için opsiyon olarak UHD ekran seçeneği de sunuluyor.

Elbette sadece makyaj olarak geliştirmeler yok. Dell rekabeti korumak için ayrıca dahili özelliklerini de geliştirdi. Intel'in yeni duyurduğu Whiskey Lake 8th-Gen işlemci ve 8GB veya 16GB RAM seçenekleri bunlardan sadece bir kaçı.

Yeni Dell Insprion 7000 Serisi Diğer Özellikleri

Her üç model de USB-C Güç Dağıtımı ve DisplayPort'u destekleyen bir USB-C portu ile geliyor. Teorik olarak evrensel kablo standardının "USB-C" ideal olarak benimsenmesinin 2018'de bir dizüstü bilgisayarda görmek son derece güzel. Buna Dell için bir ilk olan Amazon Alexa'da dahil.

Inspiron 7000 serisi, 13 inçlik bir model için temel olarak en ucuz dizüstü bilgisayar olan 879,99 dolardan başlıyor, ancak bu kesinlikle daha kaliteli XPS serisine göre iyi bir fiyat. Her üç versiyonun ABD'de 2 Ekim'den başlayarak kullanıma sunulması bekleniyor.

Türkiye'ye gelmesi ne kadar sürer henüz kestiremiyorum ancak, Dell'in nihayi hedefi XPS özelliklerini daha ucuza sunmaktan ziyade mükemmel Insprion Dizüstü bilgisayarını inşa etmek. Bu yüzden geliştirmeleri veya bu noktadaki ilerlemelerin daha fazla devam edeceğini tahmin ediyorum.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Intel Dell Teknoloji Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title