Haberler

    Dell'in En İnce, En Hafif ve Küçük İş İstasyonu!

    Dell, SIGGRAPH 2017 etkinliğinde 20 yıllık inovasyon ve ödüllü çalışmalarını kutlarken, buna özel bir de mobil iş istasyonunu duyurusunu gerçekleştirdi.

    Dell, SIGGRAPH 2017 etkinliğinde 20 yıllık inovasyon ve ödüllü çalışmalarını kutlarken, buna özel bir de mobil iş istasyonunu duyurusunu gerçekleştirdi. 20. yıla özel Dell Precision 5520 mobil iş istasyonu güçlü donanımıyla ve tasarımıyla dikkat çekmeyi .

    20. yıla özel Dell Precision 5520 mobil iş istasyonu

    Dell Precision 5520 Anniversary Edition şirketin en ince, en hafif ve en küçük mobil iş istasyonu olarak lanse ediliyor. Sınırlı sayıda sunulacak olan model özel sert anotlanmış alüminyum, fırçalanmış metalik tamamen yeni Abyss renk ve parmak izi bırakmayan kaplamasıyla göz alıyor. Standart Dell Precision 5520 iş istasyonunun bu yılın ilk çeyreğinde sunulmuş olduğunu da not olarak düşelim.

    Precision 5520, dış görünüşü kadar içerisindeki donanımla da kendisine hayran bırakıyor. Ürünün başlangıç seviyesindeki donanımları ise şu şekilde sıralanıyor:

    15.6 inç UltraSharp UHD IGZO (3840 x 2160) Touch Wide View LED arka aydınlatmalı üst kalite panel

    Intel Core i7-7820HQ işlemci

    NVIDIA Quadro M1200 4 GB GDDR5 grafik kartı

    8 GB DDR-2400 MHz bellek

    M.2 PCIe 256 GB SSD depoloma

    Intel Wi-Fi Link 8265 Kartı (802.11ac + Bluetooth 4.2) 2 x 2

    2 x USB 3.0, kart okuyucu, HDMI çıkışı, Thunderbolt 3 portu, kulaklık girişi

    Windows 10 Pro 64 bit işletim sistemi

    1.78 kilogram ağırlık, 357 x 235 x 11.1 milimetre ebat

    Şu anda yüzde 35 indirimle özel bir fiyat üzerinden satılan Dell Precision 5520 Anniversary Edition iş istasyonunun fiyatı 2179 dolardan başlıyor ve konfigürasyona göre artıyor.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Intel Dell Teknoloji Haberler

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    Bakmadan Geçme

    23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title