Haberler

    Canon'dan Film de Çekebilen Eos

    Canon'un Fotoğraf Makinesi ile Çekilen Film Vizyona Girdi! İşte O Filmi Çeken Cihazın Özellikleri...

    Canon'un üst düzey EOS serisine eklediği EOS 550D ile çekilen film "The Circle" 'ın, Astoria Cinebonus'ta özel gösterimi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

    Canon'un yüksek kalitede fotoğraflar çekebilmesinin yanı sıra yüksek çözünürlükte FULL HD 1080p video görüntüler çekebilme özelliğine de sahip olan EOS 550D fotoğraf makinesi ile çekilen 15 dakikalık kısa filmin özel gösterimi gerçekleştirildi.

    Değiştirilebilir lens seçenekleri ile yüksek kaliteli video çekmek için tüm imkanları bir arada sunan EOS 550D, yeni "movie crop" fonksiyonu ile görüntüleri odak uzaklığını değiştirmeden defalarca büyütmeye olanak sağlıyor. Aynı zamanda kamera tarafından yakalanan görüntüleri siyah çerçeveler olmadan izleyebilme imkanı sağlarken, geniş görüş açısı ve yansımayı engelleyen kaplaması ile en parlak gün ışığında dahi kaliteli bir çekim sağlıyor.

    Kompakt, dayanıklı tasarımı, kolay kullanımlı düğmeleri ile siz de kendi filminizi çekebilir, yaratıcılığınızı bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title