Haberler

Canlı yayın platformu Twitch'e erişim engeli geldi

Güncelleme:

BTK sayfasında paylaşılan bilgilere göre, popüler canlı yayın platformları arasında yer alan Twitch'e, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişim engeli getirildi. Platforma, kumar oyunu yayınlarının yapılması nedeniyle erişim engeli getirildiği tahmin ediliyor.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Türkiye'nin en popüler canlı yayın platformlarından olan Twitch için engel getirdi.

TWİTCH'E ERİŞİM ENGELİ

BTK'nın internet sitesindeki "Site Bilgileri Sorgu Sayfası"nda yapılan sorgulamada, Twitch'in 22 Şubat 2024 tarihli ve 2024/7 sayılı Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellendiği bilgisi yer aldı.

Canlı yayın platformu Twitch'e erişim engeli geldi

ERİŞİM ENGELİNDEKİ NEDEN KUMAR OYUNLARININ YAYINLARI OLABİLİR

Öte yandan erişim engeline ilişkin Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün talepte bulunduğu görülse de bu talebin nedeni tam olarak bilinmiyor. Ülkede yasak olmasına rağmen casino vb. kumar oyunlarının yayınlarının yapıldığı Twitch'te , erişim engeli kararının da bu nedenle alındığı tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Teknoloji

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Milli Piyango İdaresi Teknoloji Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (7)

Ünsal Erol:

İnstagram face oyun siteleri hep telefonda kumar oynama reklamı dolu yasal değil ise neden bu reklamlara izin veriliyor kaç tane arkadaşım bi sürü borca girdi bildiğin kumarhane reklamı dolu her yer

27
3
yanıtYanıtla
Export 86:

Milli piyango İdaresi kumar oynanıyor diye siteye erişim engeli koyuyor komik aşırı komik geldi

15
2
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Müslüman olunca haramı sadece kendileri yemek istiyor normal metalite bu

yanıt9
yanıt2
mahalle sakini:

Doğrucu müslümanlığa laf atıyorsun müslümanlığın kanunu şeriat gelsin mi desem en önde sen itiraz edersin boş yapma.

yanıt1
yanıt4
Doğrucu:

Milli piyango kendisi bu halkı ssss… peşinde yoksa halkmış insanlıkmış zerre umurlarında değil. Müslüman ya haramın dibini sıyırarak yer

9
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Kumar oynatmanın yasak olduğu ülkede iddaa açık milli piyango açık kumar oynatmayan twitch kapalı. Çayına tavla oynamak da kumar kahvehaneleri ve izleyenleri de kapatın madem.

7
0
yanıtYanıtla
Hakan Akarsu:

sadece siz mi söğüşleyeceksiniz insanları ya tamamen serbest bırakın yada hepsini yasaklayın bu tekelciliktir bu haksız kazançtır zaten ahlaksız bir kazanç

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title