Haberler

    Bu Cebin Sahiplerine 50gb Bedava Depolama!

    Bu serideki cep telefonuna sahip olan herkes, ömür boyu 50GB depolama alanına ücretsiz sahip olacak!

    Sony Ericsson, Box.net işbirliği ile Xperia akıllı telefon kullanıcılarına internetten ücretsiz depolama hizmeti sunuyor. İnternet üzerinden 50 GB depolama ve sınırsız dosya paylaşımı imkanı tanıyan kampanyaya 2012 sonuna kadar katılan Xperia kullanıcıları bu hizmeti ömür boyu ücretsiz kullanabilecekler.

    Sunulan ücretsiz internet depolama hizmeti; Xperia kullanıcılarının telefondaki müzik, resim, video dosyalarıyla diğer belgeleri internete yükleyerek dünyanın neresinde olursa olsun paylaşabilmelerini sağlıyor. Xperia kullanıcıları internete yüklenen bu dosyalara dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar ve Box.net uygulamasını destekleyen tüm akıllı televizyonlarla (Smart TV) istediği zaman, istediği yerden ulaşabilecek.

    Anıları sonsuza kadar saklama fırsatı Xperia'da

    Kullanıcıların doğum günlerinden tatillere ve iş seyahatlerine kadar hayatın en önemli anlarını özelleştiren fotoğraf ile videoları internette sonsuza kadar saklamasına ve paylaşmasına izin veren yeni Sony Ericsson internet depolama hizmeti X10'la başlayan Xperia serisi tüm akıllı telefonlarda sunuluyor.

    Sony Ericsson Xperia kullanıcılarının bu hizmetten ömür boyu ücretsiz yararlanmak için 2012 sonuna kadar Android Market'ten "Box for Android" uygulamasını telefonlarına indirip Box hesabına giriş yapmaları yeterli olacak.

    50 GB depolama alanı, yaklaşık 50 bin belge, fotoğraf ve sunumun saklanmasına izin veriyor ve böylece standart bir kullanıcının tüm depolama ihtiyacını karşılıyor.

    Basın bülteninden derlenmiştir.

    Bilgi için: Sony Eurasia

    Telefon: (216) 633 98 00

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title