Haberler

    Boeing 747, Coronavirüs Yüzünden Bir Daha Asla Uçamayabilir

    Coronavirüs (Covid-19) salgınından sonraki dönemde çok sayıda yolcuyu taşımaya imkan veren uçakların artık tercih edilmeyeceği belirtiliyor.

    Coronavirüs (Covid-19) salgınından sonraki dönemde çok sayıda yolcuyu taşımaya imkan veren uçakların artık tercih edilmeyeceği belirtiliyor. Bu nedenle Boeing 747'yi de bir daha uçarken göremeyebiliriz.

    Havayolu Sektöründe Tarihin En Zor Dönemi

    Coronavirüs salgını neredeyse her sektörü etkiledi ve ciddi ekonomik sıkıntılara sebep oldu. Bu durumdan en kötü etkilenenlerden bazılarının da havayolu şirketleri olduğunu söyleyebiliriz. Virüs nedeniyle birçok zorlukla karşılaşan havayolu sektörü tarihinin en zor dönemini geçiriyor.

    Havayolu şirketleri, salgının bir an önce bitmesini ya da en azından kontrol altına alınmasını dört gözle bekliyor. Peki salgın sonrası dönemde her şey eskisi gibi olacak mı, havayolu şirketleri eski günlerine geri dönebilecek mi dersiniz?

    İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan bir habere göre, salgından sonraki dönemde de çok fazla yolcu taşıma kapasitesine sahip olan uçaklar artık tercih edilmeyecek. Havacılık Uzmanı Andrew Charlton da, havayolu şirketlerinin daha küçük ve daha az yolcu kapasiteli uçaklara yöneldiğini söylüyor. Bu alışkanlığın uzun bir süre daha devam edebileceğini belirten Charlton "747'yi bir daha uçarken göremeyeceğiz." dedi.

    Havayolu Şirketlerinin Zararı Çok Büyük

    Salgın nedeniyle çeşitli önlemler almaya başlayan şirketlerden biri olan Alman havayolu şirketi Lufthansa, birçok uçuşunu sonlandırırken, kontrollü küçülmek ve maliyetleri azaltmak için de birçok uçağını hurdaya ayırdı. Bu kapsamda havayolu şirketine ait 6 adet Airbus A-380, 5 adet Boeing 747-400 ve 7 adet Airbus A340-600 uçağı emekliye ayırıldı.

    Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği'nin tahminlerine göre, havayolu şirketleri bu yıl toplam 113 milyar dolara kadar zarar edebilir.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Koronavirüs Boeing Teknoloji Haberler

    Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

    Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Bakmadan Geçme

    Ömer yeni bölüm yok mu, neden yok? 13 Mayıs Ömer bu hafta yok mu 2024? Aziz Yıldırım hangi kanalda? Aziz Yıldırım konuşması 13 Mayıs Canlı izle! Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı mı? (VİDEO) Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe başkan adaylığı açıklaması Cleveland Cavaliers Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 14 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Kaptanlık Oyunu'nu kim kazandı, kaç kaç bitti? 9 Mayıs Pazartesi kaptanlar kim oldu? Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi?
    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title