Haberler

    Bizim 3G, ABD 4G'sine Karşı!

    Güncelleme:

    Yoğun istek üzerine, Türkiye 3G'si ve ABD 4G'sini kapıştırdığımız dev testin tamamını yayınlıyoruz.

    Apple'ın kurucularından Steve Wozniak geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye geldiğinde, ağzından dökülen ilk cümle, " Türkiye'deki 3G, evimdeki 4G'den daha hızlı" olmuştu. Wozniak'ın bu sözleri üzerine CHIP ve PCnet olarak yollara düştük ve ABD'de 4 mobil operatörün 4G hız testini yaptık. ABD şehirlerindeki test sonuçlarını, PCnet'in Mayıs sayısındaki "Türkiye 3G Hız Testi"ndeki şehirlerdeki en üst hız sonuçlarıyla kıyasladık. Testin sonuçları Wozniak'ı haklı çıkarırken, bir Türk olarak da göğsümüzü kabarttı. Çünkü, Türkiye'deki 3G hızı, ABD'nin 4G'sine fark attı. Test sırasında çektiğimiz videolar, fotoğraflar ve tüm ölçümlere ait ekran görüntülerinin bağlantı linklerini web sitemizdeki bu haberde göreceksiniz.

    Hızlı 4G şebekesiyle övünen Amerikan operatörlerini kendi evlerinde test ederek 4G şebekelerinin durumunu kendi gözlerimizle gördük. Los Angeles, San Francisco, San Jose (Silikon Vadisi), Washington ve New York'ta gerçekleştirdiğimiz ölçümlerde, Amerika'nın dört mobil operatörü AT&T, T-Mobile, Sprint ve Verizon'ın 4G performanslarını canlı olarak görme şansımız oldu. Amerika'da gerçekleştirdiğimiz tüm ölçümler tamamen bağımsız olarak, Türkiye 3G Testi'ni gerçekleştiren PCnet Yayın Yönetmeni Erdal Kaplanseren tarafından hayata geçirildi. Yüzlerce ekran görüntüsü, fotoğraf ve video ile de şeffaflığını kanıtladığımız bu ölçümlerin sonuçlarını, Amerika'da gerçekleştirilen diğer bağımsız testlerle kıyasladığımızda da ortada bariz bir fark olmadığını görüyoruz.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Steve Wozniak Türkiye Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title