Haberler

    Başka bahara kaldı!

    Steve Jobs hayranlarına kötü haber: Beklediğiniz günün gelmesiiçin biraz daha bekleyeceksiniz!

    Steve Jobs'un hayatını konu alan jOBS filmi, süresiz olarak ertelendi. Apple kurucusunu Ashton Kutcher'ın canlandırdığı biyografik yapımın vizyon tarihi, herhangi bir sebep gösterilmeksizin süresiz olarak ertelendi.

    Geçtiğimiz Sundance Film Festivali'nde prömiyeri yapılan film için belirlenen vizyon tarihi 19 Nisan'dı. Ancak Steve Jobs hayranlarının merakla beklediği filmin artık gösterim tarihi bulunmuyor.

    Sinema ve eğlence dergisi Vulture, ertelemenin nedenini daha çok pazarlama kaynaklı olduğunu öne sürüyor. Vulture'a göre filmin yapımcıları, jOBS'u daha iyi pazarlayabilmek için ek süre istemiş. Bu da filmin önünde sonunda vizyona gireceğini gösteriyor.

    Jobs-Wozniak ikilisini Ashton Kutcher ve Josh Gad'in canlandırdığı film, Jobs ağırlıklı olmak üzere Apple'ın kuruluş yıllarını anlatıyor. Filmin ne zaman vizyona gireceğini bilemeyiz ancak henüz izlememiş ve Steve Jobs hayranı olanlar için, 1999 yapımı olan Pirates of Silicon Valley'i önerebiliriz.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Ashton Kutcher Steve Jobs Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title