Haberler

    Baldur's Gate 3 Steam'de En Çok Satan Oyun Oldu

    Güncelleme:

    Baldur's Gate 3, Steam'de en çok satan oyunlar listesinin başına adını altın harflerle yazdırmış durumda. Oyunun çıkışının hemen ardından büyük bir başarı yakaladı ve eş zamanlı oyuncu sayısıyla dikkat çekti.

    İkincisi bundan tam 23 sene önce çıkan Baldur's Gate serisinin son oyunu Baldur's Gate 3, sonunda dün itibariyle resmen erken erişimden çıktı. Rol yapma oyunlarının atalarından olan Baldur's Gate 3, beklenilenin aksine çıkar çıkmaz Steam'in dengelerini alt üst etti ve büyük bir başarı yakaladı.

    Baldur's Gate 3, Steam'de en çok satan oyun oldu

    Larian Studios'un geliştirdiği Baldur's Gate 3, şu anda Steam'deki en çok satan oyunlar listesinin başına adını altın harflerle yazdırmış durumda. Tabii ki bu listenin sürekli aynı kalmadığını ve değiştiğini belirtmek gerek. Ancak asıl başarı, oyunun çıkışının hemen ardından bu unvanı kapması.

    Baldur's Gate 3'ün Steam'deki eş zamanlı oyuncu sayısı 472.136 ile pik yaptı. Bu da oyun camiasının büyük bir kısmını şaşırttı zira zorlu bir tek oyunculu ve oyun içi satın alım barındırmayan bir rol yapma oyununun, oyun içi satın alımlarla dolu bir oynaması ücretsiz oyun deryasının içinden sıyrılması pek beklenen bir şey değil.

    Bu ay dolu dolu geçecek: Ağustos'ta çıkış yapacak oyunlar!

    Counter-Strike: Global Offensive ve Dota 2'yi hariç tuttuğumuz durumda, ki bu iki oyun sürekli olarak ilk iki sırada yer alıyor, bu Baldur's Gate 3'ü şu anda Steam'de en çok oynanan oyun yapıyor.

    Ancak 2023'ün başarılı çıkış yapan oyunları arasında Baldur's Gate 3, ikinci sırada kalıyor. Bu noktada liderlik hala Şubat ayındaki çıkışında anlık 879.308 oyuncuya ulaşan Hogwarts Legacy'nin elinde bulunuyor.

    Sorry https://t.co/m2PxYBNNsl

    — Swen Vincke @where? (@LarAtLarian) August 3, 2023

    Hatta Baldur's Gate 3'ün çıkışı o kadar sükse yarattı ki, Steam'in sunucularında bazı çökmeler yaşandı. Ön yükleme seçeneği olmayan 122 GB'lık bir oyun olan Baldur's Gate 3'ün Steam sunucularına ne kadar fazla yük bindirdiğini tahmin zor olmasa gerek.

    Oyunun geliştiricisi Larian'ın patronu Swen Vincke, bu çökmeden ötürü hem Steam'den hem de oyunculardan özür dilediği, başarının verdiği o gizli tebessüm ile birlikte hafif kinayeli bir gönderiyi paylaştı.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Steam Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

    3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

    Bakmadan Geçme

    Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title