Haberler

    Assassin's Creed 4: Black Flag Steam'den kaldırıldı, Ubisoft teknik bir hatadan bahsetti

    Güncelleme:

    Ubisoft, Assassin's Creed 4 Black Flag'in teknik sorunlar nedeniyle Steam'den kaldırıldığını ve yakında geri yükleneceğini açıkladı. Remake söylentileri ise henüz doğrulanmadı.

    Bundan 1 hafta kadar önce sizlerle serinin en sevilen oyunlarından biri olan Assassin's Creed 4: Black Flag'in Steam'de satıştan kaldırıldığını paylaşmıştık. Ubisoft'un bunu hiçbir açıklama yapmadan yapması, remake söylentilerine mahal vermişti. Ancak durum başkaymış.

    Ubisoft açıkladı: AC4 Black Flag, teknik bir hatadan dolayı Steam'den kaldırıldı

    Ubisoft, Assassin's Creed 4 Black Flag'in teknik sorunlar nedeniyle Valve'ın Steam istemcisinden kaldırıldığını ve yakında platforma geri yükleneceğini doğruladı. Geçtiğimiz hafta Assassin's Creed 4 Black Flag Steam'den sessizce kaybolmuş, sadece açılış sayfası açık kalmış ve herhangi bir neden belirtilmemişti.

    PC Gamer'a konuşan Ubisoft'tan bir temsilci "Assassin's Creed Black Flag'in şu anda Steam'den satın alınamadığının farkındayız" dedi. Yetkililer bunun teknik bir sorundan kaynaklandığını ve ekiplerin oyunu en kısa sürede geri getirmek için bir çözüm üzerinde çalıştıklarını belirttiler.

    Assassin's Creed'in en sevilen oyununa remake mi geliyor?

    Oyun Steam'den ilk kaldırıldığı zaman Assassin's Creed 4 Black Flag'in remake'inin yapılabileceği konusunda heyecan yaratmıştı, ancak maalesef durum bu değil. İlk çıkışından neredeyse on yıl sonra bile, uzun süredir devam eden gizlilik-aksiyon serisinin altıncı ana oyunu, bugüne kadarki en iyi Assassin's Creed oyunlarından biri ve uzun süredir hayranların favorisi olmaya devam ediyor.

    Oyunun Steam vitrinine tekrardan tam olarak ne zaman döneceği şu anda bilinmiyor, ancak oyuna sahip olanlar hala oyunu yükleyebilir, başlatabilir ve oynayabilir.

    İlk olarak 2013 yılında piyasaya sürülen ve eski neslin son Assassin's Creed oyunu olan Black Flag, önceki oyunların kapalı şehir sokaklarını terk ederek oyuncuları Karasakal ve Mary Read gibi karakterlerle birlikte Karayipler'de bir maceraya çıkarmıştı.

    Serinin temel gizli suikast ve set-parça aksiyonu oyunda var olsa da deniz savaşı o zamana kadar seride görülen en büyük oyun dünyası ile ana odak noktası haline geldi. Assassin's Creed serisinin bugün geldiği noktaya baktığımızda, Valhalla ve Assassin's Creed: Odyssey gibi oyunlara olan etkisini fark etmek pek güç değil.

    10 yıl sonra yeniden: Assassin's Creed 4 remake geliyor!

    Bu arada Assassin's Creed 4: Black Flag için remake veya remastered söylentileri hala devam ediyor. Sadece henüz resmen onaylanmış bir şey yok ve muhtemelen yakın zamanda görmeyeceğiz. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Ubisoft Steam Teknoloji Haberler

    Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

    Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

    İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

    Bakmadan Geçme

    Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title