Haberler

    Apple Watch, su geçirmezlik özelliğiyle dikkat çekiyor

    Güncelleme:

    Apple Watch, su geçirmezlik özelliği sayesinde dayanıklılığını kanıtladı. Bir kullanıcı üç ay sonra kaybettiği saatine sağlam bir şekilde kavuştu.

    Teknoloji alanındaki önemli isimlerden olan Apple'ın saatleri, sahip olduğu su geçirmezlik özelliği ile yıllardır dikkat çekiyor. Bununla birlikte türlü senaryoya konu olan Apple Watch, geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay sonucunda dayanıklılığını kanıtlamış oldu. İşte detaylar!

    Apple Watch üç ay gölde kalmanın ardından "kusursuz" şekilde çalıştı!

    Apple, sunmuş olduğu Watch Series 2'den itibaren 50 metreye kadar su geçirmezlik sertifikasına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bu iddialı özellik ise geçtiğimiz gün Apple Watch'un su geçirmezlik sınırının 100 metreyi bulmasıyla kanıtlandı.

    Amir Noorani adlı bir Apple kullanıcısı, ABD Texas'ta yer alan bir göle yüzmeye gittiğinde akıllı saatini göle düşürdü. Sahip olduğu tasarımdan ötürü Apple Watch Ultra kolay kolay koldan çıkmaz. Ancak Noorani'nin, akıllı saatini silikon bantla takmasından dolayı saati kolundan çıktı.

    Ekran koruyucudan kordona: Apple Watch'u kişiselleştirmenin en iyi yolları!

    Bu olay üzerine bir dalgıç yardımıyla saatini uzun süre arasa da bulamadı. Bunun üzerine kullanıcı, "Cihazımı bul" özelliğini kullandı ve Apple Watch'unu kayıp moduna aldı. Akıllı saat söz konusu bu modda olduğu zaman ekranda saatin kayıp olduğunu belirten bir mesaj yer alıyor. Bu sayede de saat kullanıcısı saatine ulaşıyor.

    Ancak uzun uğraşlar sonucu saatin bulunamadığı ortaya çıktı. Bu olaydan üç ay sonra ise bir dalgıç, göle daldığı zaman saati buldu. Bulan kişi saatin üstünü temizledikten sonra birkaç gün boyunca saati şarjda tuttu.

    Uzun süre şarjda kalan akıllı saat sonrasında çalışmaya başladı. Bunun üzerine ise Noorani, üç ay sonra kayıp Apple Watch'una sağlam bir şekilde kavuştu. Noorani, akıllı saatinin kusursuz bir şekilde çalıştığını belirtti. Ayrıca bunun Apple'ın mühendislikteki başarısının bir kanıtı olduğunu ifade etti.

    Peki, siz Apple Watch dayanıklılık konusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Apple Watch Apple Teknoloji Haberler

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

    Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

    Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Bakmadan Geçme

    Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title