Haberler

    Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2 Onarım Ücretleri Açıklandı

    Güncelleme:

    Apple'ın en yeni akıllı saat modelleri olan Watch Series 9 ve Watch Ultra 2'nin onarım ücretleri açıklandı. Pil değişimi ve diğer hasarlar için farklı fiyatlandırmaların yapıldığı ürünlerin onarım ücretleri detaylı olarak paylaşıldı.

    Merakla beklenen Apple etkinliği geçen hafta gerçekleşti. ABD'li firma Wonderlust olarak adlandırılan lansmanda iPhone 15 serisi başta olmak üzere Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2 gibi en yeni ürünlerini vitrine çıkardı. Tabii durum böyle olunca tanıtılan ürünlerin arızalanması durumunda ne kadar ödeyeceğimizi gösteren servis ücretleri de açıklanmaya başladı. Peki şirketin en yeni akıllı saatlerinin onarım ücretleri ne kadar?

    Apple Watch Series 9 ve Ultra 2 onarım ücretleri

    Apple'ın resmi destek web sitesinde en yeni Watch Series 9 ve Ultra 2 modellerinin onarım ücretleri paylaşıldı. Bu kapsamda onarım süreci pil ve diğer hasar olmak üzere ikiye ayrılıyor ve fiyatlandırma da bunların üzerinden yapılıyor.

    Şirketin en güçlü akıllı saat modeli Ultra 2'nin pil onarım ücreti 5 bin 63 TL. Aynı zamanda diğer arızaları bünyesinde barındıran diğer hasarlar seçeneğini seçtiğimizdeyse karşımıza 24 bin 935 TL'lik bir ücret çıkıyor.

    iPhone 15 Pro'nun tamiri 14 Pro'dan 20 bin TL daha ucuz olacak!

    Watch Series 9'da da benzer bir durum söz konusu. Zira pil değişimi Ultra 2 modeliyle aynı maaliyete sahip. Ancak işler diğer hasarlar kısmında bir nebze olsun değişiyor ve bizden 19 bin 77 TL'lik bir ücret isteniyor.

    Watch Series 9 ve Ultra 2 Türkiye servis ücretlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

    ModelPil Değişimi Fiyatı Diğer Hasarlar Fiyatı Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular Titanyum5.063 TL24.935 TLApple Watch Series 9 GPS + Cellular Paslanmaz Çelik 41 mm5.063 TL19.077 TLApple Watch Series 9 GPS + Cellular Paslanmaz Çelik 45 mm5.063 TL19.077 TLApple Watch Series 9 GPS + Cellular Alüminyum 41 mm5.063 TL17.063 TLApple Watch Series 9 GPS + Cellular Alüminyum 45 mm5.063 TL17.063 TLApple Watch Series 9 GPS Alüminyum 41 mm5.063 TL10.999 TLApple Watch Series 9 GPS Alüminyum 45 mm5.063 TL10.999 TL

    Sizce bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Apple Watch Apple Teknoloji Haberler

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Bakmadan Geçme

    Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title