Haberler

    Apple Watch Satışları ve Detayları

    Güncelleme:

    Akıllı saatler piyasaya ilk çıktıklarında birçoğumuzun tereddütleri vardı ancak Apple Watch, diğer markaları geride bırakarak en sevilen saat markası haline geldi. Apple'ın sürekli yeni ürünler çıkarması ve hayatı kolaylaştırma mottosuyla talep patlamasına neden oldu.

    Akıllı saatler piyasaya ilk çıktıklarında birçoğumuz "Neden kolumda bir ekran olsun?" gibi soruları üreticilere yöneltiyorduk. Hatta birçok teknoloji bloğunda ortaya çıkan ortak karar "akıllı saat alınmaz abi boşa masraf ya" şeklindeydi. Ancak bir şeyler oldukça değişmiş durumda. Teknoloji üreticisi Apple işi saat üretmek olan markaları solladı. İşte Apple Watch satışları ve detaylar…

    Akıllı saat satışları her geçen gün klasik saatleri geçiyor!

    9 Eylül 2014 tarihinde Apple'ın CEO'su Tim Cook tarafından iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile ilk Apple Watch saati de görmüş olduk. O dönem teknoloji bizler için oldukça farklı bir noktadaydı. Apple alışılmışın dışındaki ince tasarımı ve dev ekranlı telefonları ile bizleri kendine çekmeye çalışırken bir yandan da kolumuzda taşımamız gereken ikinci bir ekrandan bahsediyordu.

    İlk başta insanlara çok gereksiz, para tuzağı vb. gibi gelen Apple Watch daha sonralarda ufak ufakta olsa talep görmeye başladı. Series 2 ile birlikte daha da alevlenen bu artış Series 3'ün tanıtılmasıyla birlikte bir talep patlamasına doğru ilerlemeye başladı. Aradan geçen süreçte Apple'ın sürekli "hayatınızı kolaylaştırın" mottosunda ilerlemesi, diğer markaların "akıllı bileklik ve akıllı saat" kapsamında sürekli yeni ürünler çıkarması bu durumu tetikledi.

    Eski eşyalar neden daha sağlam? İşte ilk defa duyacağınız planlı eskitme anlaşması!

    Günün sonuna baktığımızdaysa yatırım şirketi Piper Sandler tarafından yapılan anket sonuçlarına göre önceden yüzde 31 civarında olan Apple Watch kullanım oranı yüzde 34 oranına çıkarken anket yapılanların yüzde 10'u da bir sonraki saatinin Apple Watch olmasını istediğini belirtti. Apple bu oranlar ile Casio, Rolex gibi klasik saat üretimi konusuna yıllarını vermiş markaların önüne geçerek en sevilen saat markası olmayı başardı.

    Son olarak saat anketinin yanında bir de iPhone'lar için bir anket hazırlandı. Gençler arasında yapılan anketin sonucuna göre gençlerin yüzde 87'si bir iPhone sahibiyken, yüzde 88'i bir sonraki telefonunun iPhone olmasını istiyor.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Apple Watch Apple Teknoloji Haberler

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Bakmadan Geçme

    Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
    Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

    Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title