Haberler

Apple Vision Pro için yeni sürükleyici videolar yolda

Güncelleme:

Apple Vision Pro'nun popülaritesi düşse de yeni bir seri başlatarak kullanıcıları canlandırmayı hedefliyor. Vision Pro için hazırlanan yeni sürükleyici videolar, 19 Nisan'da yayınlanacak kısa filmlerle birlikte kullanıcılara sunulacak.

Apple Vision Pro geçtiğimiz aylarda büyük ses getirerek teknoloji dünyasında merak uyandırmıştı. Ancak VR/AR gözlüğünün popülaritesi son haftalarda oldukça düşmüş gibi duruyor. Apple ise kullanıcıları yeniden canlandırmak için yeni bir seri başlatacağını duyurdu.

Apple Vision Pro için yeni sürükleyici videolar yolda

Vision Pro'nun lansmanıyla birlikte yayınlanan Prehistoric Planet Immersive serisi, önümüzdeki haftalardan itibaren daha fazla bölüme sahip olacak. Kullanıcılar, 19 Nisan'da yayınlanacak kısa filmler ile Vision Pro'da belgesel izlemenin keyfini çıkarabilecek.

Bu deneyim için hazırlanan bir fragman, Apple Vision Pro'daki TV uygulamasında sunuluyor. Apple'ın Immersive Video (Sürükleyici Video) olarak adlandırdığı bu seri, 8K çözünürlük kullanılarak 180 derece 3D olarak çekiliyor.

132132132

Vision Pro'ya özel hazırlanan yapımlar, izleyicinin tarih öncesi dünyadaymış gibi hissetmesini hedefliyor. VR/AR gözlüğüyle birlikte Şubat ayında yayınlanan ilk Prehistoric Planet Immersive filmi, okyanus kıyısında geçiyordu. T-Rex'lerle birlikte hareket eden pterozorları gösteriyordu.

Vision Pro'yu ilk taktığınızda, adeta telepatik bir deneyim yaşıyorsunuz. Gözlerinizle kontrol ettiğiniz cihaz, son derece hızlı ve duyarlı. Ekran, gerçek dünyayla mükemmel bir şekilde entegre oluyor ve sanki hologram izliyormuşsunuz gibi bir his veriyor.

Vision Pro, Apple'ın en güçlü işlemcilerinden biriyle donatıldı. Bu sayede, cihaz son derece akıcı ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Pil ömrü ise 8 saate kadar çıkabiliyor. Cihazın en büyük dezavantajı ise 3.500 dolarlık fiyat etiketi.

Vision Pro, yüksek çözünürlüklü ekranları ve göz takibi sayesinde kullanıcılara sürükleyici içerikler deneyimleme fırsatı tanıyor. 19 Nisan'da yayınlanacak videoyla birlikte yeni sürükleyici videolar da kullanıcılarla buluşmuş olacak.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title