Haberler

Apple, iPhone'lardaki bir hata nedeniyle alarm seslerinin normal şekilde çalmayabileceğini kabul etti

Güncelleme:

Apple, iPhone kullanıcılarının alarmlarının beklenildiği gibi çalmaması sorununu kabul etti. Şirket, bu hata üzerinde çalıştığını belirtti ancak sorunun nasıl meydana geldiği veya geçici bir çözümün olup olmadığı konusunda bilgi vermedi. Sorunun yaygınlığı belirsiz olsa da, birçok kullanıcı sosyal medya platformlarında bu sorundan şikayet etti. Bazı kullanıcılar alarmın daha güvenilir çalışması için önerilerde bulundu.

Apple, iPhone'lardaki bir hata nedeniyle alarm seslerinin normalde çalmayabileceğini bildirdi. Bu problem bazı kullanıcıların alarmlarının beklenildiği gibi çalmaması ve bu yüzden uyanamamaları sonucu ortaya çıktı.

Şirket, sorunun farkında olduklarını ve bir çözüm üzerinde çalıştıklarını belirtti, ancak sorunun nasıl meydana geldiği veya geçici bir çözümün olup olmadığı konusunda bilgi vermedi. Sorunun yaygınlığı belirsiz olsa da, TikTok ve diğer sosyal medya platformlarında birçok kullanıcının şikayetleri görüldü.

Bu arada, etkilenen bazı kullanıcılar alarmın daha güvenilir çalışması için önerilerde bulundu. Ayarlar menüsünde "Sesler ve Dokunsal" seçeneğine giderek alarm ve zil sesi ayarlarını kontrol etmek, ses düzeyinin çok düşük veya sıfır olup olmadığını görmek bu öneriler arasında. Ayrıca, yanlışlıkla ses düzeyinin değiştirilmesini önlemek için, telefonun yan tarafındaki ses düğmeleri ile ses seviyesinin değiştirilmesini engelleyen bir ayar da kullanılabilir.

Diğer kullanıcılar ise, sorunun iPhone'un dikkat algılama özellikleriyle ilgili olabileceğini düşünüyor. Bu özellik, cihazın sahibinin yüzünü algıladığında alarm sesini kısabiliyor. Ancak bu, kullanıcı uyurken telefon yüzüne dönükse alarmın sessize alınmasına neden olabilir. Bu durumu önlemek için "Yüz Kimliği ve Şifre" ayarlarından bu özelliği devre dışı bırakmak mümkün.

Bu çözümler, sorunu geçici olarak çözmek için yardımcı olabilir ancak Apple'ın soruna kalıcı bir çözüm bulması bekleniyor.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Teknoloji

Sosyal Medya Apple Mobil Teknoloji Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Avrupa'da sokak hayvanları ne yapılıyor? Avrupa'da köpek sorunu nasıl çözüldü?
Okul tuvaletinde skandal görüntüler! Arkadaşlarını darbedip bir de kayda aldılar

Okul tuvaletinde skandal görüntüler! Arkadaşlarını darbedip bir de kayda aldılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title