Haberler

    Apple, iPhone 15 Pro Tasarımı İçin İpucu Veren Şemayı Ortaya Çıkardı

    Güncelleme:

    Apple, önümüzdeki ay iPhone 15 ailesini tanıtmaya hazırlanıyor. Etkinliğe haftalar kalmasıyla birlikte iPhone 15 serisiyle ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak iPhone 15 Pro tasarımı için ipucu veren bir şema ortaya çıktı. Şemada; USB-C bağlantı noktası, yeni bir buton ve daha büyük sensör dikkat çekti. Twitter'da paylaşılan yeni bir çizim, iPhone 15 Pro'nun tasarımına ışık tutuyor ve cihazın teknik özelliklerine ilişkin ayrıntılı bir şema içeriyor. Genel tasarım iPhone 14 Pro'ya benziyor gibi görünse de, birkaç önemli değişiklik göze çarpıyor. Tasarım tarafında yaşanacak en önemli değişikliklerden biri, hoparlör açma/kapatma butonunu kaldırılması ve ses kontrollerinin üzerinde yeni bir 'Eylem' butonunun yer alması oldu. Buna ek olarak telefonun alt kısmında ise USB-C olması beklenen bir bağlantı noktası bulunuyor. Dikkat çeken bir diğer değişiklik ise iPhone 15 Pro'nun boyutlarında oldu. Buna göre cihaz, 38 x 37,5mm ölçüleriyle biraz daha geniş olacak. Ayrıca kamera tarafında da iPhone 14 Pro'nun 7,9 mm kalınlığına kıyasla 8,2 mm ile daha derin bir sensör kullanıcıları karşılayacak. Boyutlardaki küçük artışlara rağmen, cihazın nispeten yuvarlatılmış köşelere sahip olduğu görülüyor. Bu da tutuşun daha kolay olacağı ve cebe daha kolay sığacağı anlamına geliyor. Ayrıca Dynamic Island tüm modeller için standart hale getirilebilir. Daha önceki sızıntılarda iPhone 15 ailesinin 13 Eylül'de tanıtılacağını belirtmiştik. Yeni seride iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max olmak üzere dört cihaz görmeyi bekliyoruz. iPhone 15 Pro tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

    Apple, önümüzdeki ay iPhone 15 ailesini tanıtmaya hazırlanıyor. Etkinliğe haftalar kalmasıyla birlikte iPhone 15 serisiyle ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak iPhone 15 Pro tasarımı için ipucu veren bir şema ortaya çıktı. Şemada; USB-C bağlantı noktası, yeni bir buton ve daha büyük sensör dikkat çekti.

    iPhone 15 Pro şeması neler gösteriyor?

    Twitter'da paylaşılan yeni bir çizim, iPhone 15 Pro'nun tasarımına ışık tutuyor ve cihazın teknik özelliklerine ilişkin ayrıntılı bir şema içeriyor. Genel tasarım iPhone 14 Pro'ya benziyor gibi görünse de, birkaç önemli değişiklik göze çarpıyor.

    Tasarım tarafında yaşanacak en önemli değişikliklerden biri, hoparlör açma/kapatma butonunu kaldırılması ve ses kontrollerinin üzerinde yeni bir "Eylem" butonunun yer alması oldu. Buna ek olarak telefonun alt kısmında ise USB-C olması beklenen bir bağlantı noktası bulunuyor.

    2342342

    Dikkat çeken bir diğer değişiklik ise iPhone 15 Pro'nun boyutlarında oldu. Buna göre cihaz, 38 x 37,5mm ölçüleriyle biraz daha geniş olacak. Ayrıca kamera tarafında da iPhone 14 Pro'nun 7,9 mm kalınlığına kıyasla 8,2 mm ile daha derin bir sensör kullanıcıları karşılayacak.

    Boyutlardaki küçük artışlara rağmen, cihazın nispeten yuvarlatılmış köşelere sahip olduğu görülüyor. Bu da tutuşun daha kolay olacağı ve cebe daha kolay sığacağı anlamına geliyor. Ayrıca Dynamic Island tüm modeller için standart hale getirilebilir.

    Daha önceki sızıntılarda iPhone 15 ailesinin 13 Eylül'de tanıtılacağını belirtmiştik. Yeni seride iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max olmak üzere dört cihaz görmeyi bekliyoruz.

    iPhone 15 Pro tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    iPhone 14 Twitter Eylül Apple Teknoloji Haberler

    İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

    İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

    İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title