Haberler

    Apple iPhone 14, en çok satan akıllı telefon modeli oldu

    Güncelleme:

    Counterpoint tarafından yayınlanan verilere göre 2023'ün ikinci çeyreği itibariyle en çok satan akıllı telefon, Apple'ın iPhone 14 modeli oldu. Samsung ise beşinci sıradan itibaren liderliği ele geçirdi.

    Akıllı telefon pazarındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor. Markalar, her ay yepyeni modelleri ile tüketici karşısına çıkıyor. Bu da haliyle pazar paylarını etkiliyor. En son yayınlanan rapor ise bu pazarın liderlerini gözler önüne seriyor. İşte en çok satan akıllı telefon modelleri…

    Apple'da yüzler gülüyor: İphone 14, bu yıl en çok satan model oldu!

    Counterpoint tarafından yayınlanan verilere göre 2023'ün ikinci çeyreği itibariyle en çok satan akıllı telefon, Apple'ın iPhone 14 modeli. Hemen ardından onu aynı serideki iPhone 14 Pro Max takip ediyor. Üçüncü ve dördüncü sırada ise sırasıyla iPhone 14 Pro ve iPhone 13 yer alıyor. Bu söz konusu dört model, birinci çeyrekte de aynı sıradaydı. Yani bir değişiklik yok.

    Sıralamanın biraz aşağısına kaydırdığımızda ise beşinci sıradan itibaren Android telefon pazarının lideri olan Samsung'u görüyoruz. Marka; Galaxy A14, Galaxy A54, Galaxy A14 5G, Galaxy S23 Ultra, Galaxy A04e ve Galaxy A34 modelleri ile listeye adını yazdırdı.

    Snapdragon 8 Gen 3 ve 200 Megapiksel kamera: Vivo X100 serisinin lansman tarihi sızdırıldı!

    SıraTelefon Modeli2023 – 1. çeyrek2023 – 2. çeyrek1Apple iPhone 14112Apple iPhone 14 Pro Max223Apple iPhone 14 Pro334Apple iPhone 13445Samsung Galaxy A148756Samsung Galaxy A54100+67Samsung Galaxy A14 5G978Samsung Galaxy S23 Ultra689Samsung Galaxy A04e8910Samsung Galaxy A34100+10

    Veriler yakından incelendiğinde Samsung'un önemli bir yükseliş kaydettiğini görebilmek mümkün. Zira markanın Galaxy A14, Galaxy A54 ve Galaxy A34 modelleri ikinci çeyrekte daha fazla satıldı. Tabii Apple'ın konumunu rakibi Samsung'a karşı koruması ABD'li şirkete de bir başarı puanı yazıyor.

    En çok satan akıllı telefon pazarının üçüncü çeyrek raporu da önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır. Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Akıllı Telefon iPhone 14 Samsung Apple Teknoloji Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

    İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title