Haberler

    Apple'ın Kurucularından Wozniak, "İşe Yarayan" Ürünler İstiyor

    Apple'ın kurucularından olan Steve Wozniak, yeni bir röportaj verdi ve hem giyilebilir teknolojiler hakkında konuştu hem de önümüzdeki günlerde Apple'dan...

    Mahmut Saral - -

    Bildiğiniz gibi şu an akıllı telefon ve tablet pazarları bir hayli büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. Son yıllarda ise bunların yanına bir de "giyilebilir teknoloji" kategorisi eklendi. Akıllı saatler, bileklikler ve gözlükler olarak birçok ürünle karşılaştık, ancak tabii ki daha fazlası gerekiyor.


    Özellikle akıllı saat ve bileklik tarafında birçok firma çalışmalar yürütüyor, ancak kullanıcıların büyük ölçüde memnun edildiği söylenemez. Dolayısıyla ürünler çok gelişmiş olmadığı ve satışlar da yüksek olmadığı için pazarın oturması zaman alacak. Bu yüzden de birçok firma, giyilebilir teknolojilere hemen adım atmak istemiyor, beklemeyi seçiyor ve bu esnada hem pazarı izliyor hem de "daha iyi neler yapılabilir" diye kafa patlatıyor. Wozniak'a göre Apple da bunlardan bir tanesi. Wozniak, Apple'ın çok ciddi çalışmalar yürüterek sonuca doğru yol aldığını, aceleci davranmaktan kaçındığını bildiriyor. Zaten şu an akıllı saat gibi giyilebilir teknoloji ürünlerinin satışlarının pek kolay olmadığının da farkında.


    iWatch, iPhone 6 ile birlikte 9 Eylül'de tanıtılacak


    Wozniak, böyle ürünler satışa sunulacaksa, bu ürünlerde telefonlarda yer almayan, gerçekten işe yarayan özelliklerin olması gerektiğini bildiriyor. Aksi halde Bluetooth ile birbirine bağlanan ve 1-2 işlemden öteye gidemeyen cihazların boşa görüntü ve masraf oluşturacağını düşünüyor. Apple'dan beklentileri ise yüksek. Giyilebilir teknoloji tarafında Apple'ın farklılık yaratabileceğini düşünüyor. Eh, zaten yıllardır iWatch'u bekliyoruz, ama henüz bir şey göremedik. Bu kadar bekleyişin de bir anlamı olmalı, değil mi?


    Ek olarak, Wozniak'ın büyük ekran beklentisi de var. Daha büyük bir telefon ekranı, birçok kullanıcı için "daha kullanışlı bir cihaz" anlamını taşıyor olabilir. Zaten beklentiler de Apple'ın sırasıyla 4.7 ve 5.5 inçlik iPhone 6'lar duyurması yönünde.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Steve Wozniak Mahmut Saral Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title