Haberler

Ankara'da Elektrikli Araçlar ve Akıllı Şehirler Çalıştayı Düzenlendi

Güncelleme:

Ankara Kent Konseyi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi işbirliğiyle 'Elektrikli Araçlar ve Akıllı Şehirler Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda, elektrikli araçlar ve şarj istasyonları, riskler-güvenlik ve şehirlerde akıllı ulaşım başlıkları altında üç oturumda farkındalık artırıldı.

Ankara Kent Konseyi (AKK), Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi işbirliğiyle 'Elektrikli Araçlar ve Akıllı Şehirler Çalıştayı' düzenlendi. Elektrikli araçlar ve akıllı şehirler hakkında farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen çalıştay; elektrikli araçlar ve şarj istasyonları, riskler-güvenlik ve şehirlerde akıllı ulaşım başlıkları altında üç oturumda yürütüldü.

Ankara Kent Konseyi, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi işbirliği ve 150 kişinin katılımıyla düzenlenen 'Elektrikli Araçlar ve Akıllı Şehirler Çalıştayı' ile elektrikli araçlar ve akıllı şehirler hakkında farkındalığı artırmak, sektörel gelişmeleri takip etmek, teknolojik yenilikleri tanıtmak amaçlandı.

Ev sahibi olarak çalıştayda bir konuşma yapan Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKKB) ve AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, şunları kaydetti:

"Başkent Ankara Çevre ve İklim Meclisi'mizin çalışmaları kapsamında oluşturduğumuz enerji çalışma grubu ve Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi'nin öncülüğünde böyle bir çalıştayda sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'mızın bu konudaki hassasiyetini gördünüz. Elektrikli araçlar artık ticaret ve sanayi hayatının vazgeçilmezi haline geldi. Şehirlerimiz kurumsal, fiziksel, ekonomik ve sosyal olarak daha akıllı hale gelmek zorunda. Dünyadaki geri dönüşümün öncüsü olabiliriz siz bunun öncüsü olabilirsiniz. Bu kent bu süreçle ilgili öncü bir kent oldu."

Gün boyu süren çalıştay; elektrikli araçlar ve şarj istasyonları, riskler ve güvenlik ve şehirlerde akıllı ulaşım başlıkları altında üç oturumda yapıldı.

Kaynak: ANKA / Teknoloji

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Ankara Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title