Haberler

    Android Wear Artık İos ile Uyumlu

    Google tarafından yapılan resmi açıklamalara göre Android Wear, iPhone'larda çalışabiliyor.

    Furkan Yaldız - -

    Bildiğiniz gibi Google, giyilebilir cihazlar için Android Wear isimli işletim sistemi geliştirmişti. Söz konusu işletim sistemi ile çalışan birçok akıllı saat, Android yüklü mobil cihazlar tarafından kontrol edilebiliyordu. Ancak uzun zaman sonra bu durum değişiyor. Teknolojinin birçok alanında varlığını gösteren Google, resmi blog adresi üzerinden Android Wear'ın iPhone için hazır olduğunu açıkladı.


    Yapılan resmi açıklamalara göre Android Wear, iPhone'larla uyumlu hale geldi. Söz konusu Android Wear, iOS platformu için App Store'daki yerini aldı. Söz konusu uygulama şu anda iPhone 5, 5c, 5s, 6 ve iPhone 6 Plus gibi cihazları destekliyor. iOS 8,2 ve üstü işletim sistemi yüklü iPhone'lara sahip olan kullanıcılar, Android Wear uygulaması sayesinde akıllı saati hakkında bilgiler alabiliyor. Aynı zamanda uygulama egzersiz takibi gibi faaliyetleri de destekleyebiliyor.


    Öte yandan iPhone ile uyumlu ilk Android Wear'lı akıllı saat ise LG Watch Urbane oldu. İlerleyen zamanlarda sayının giderek artması bekleniyor.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title