Haberler

    Android için En İyi Yüksek Grafikli Oyunlar

    Güncelleme:

    Akıllı telefonların ekran kalitesi ve performans gücü arttıkça, mobil oyunlar da daha güzel grafikler ile geliştirilmeye başlandı. İşte Android için en iyi yüksek grafikli oyunlar.

    Akıllı telefonların ekran kalitesi ve performans gücü arttıkça, mobil oyunlar da daha güzel grafikler ile geliştirilmeye başlandı. Google Play'de aksiyondan açık dünyaya kadar farklı kategorilerde birbirinden eğlenceli yapımlar bulunuyor. İşte Android için en iyi yüksek grafikli oyunlar.

    2023'ün en iyi 5 yüksek grafikli Android oyunu

    Google Play Store'da grafik kaliteleriyle ön plana çıkan onlarca yapım arasından nasıl seçim yapacağınıza karar veremiyor musunuz? İster fotogerçekçi ister sanatsal stillere sahip olsunlar, Android cihazların teknik özelliklerini yormayı başaran birçok oyun bulunuyor. Lafı fazla uzatmadan, Android'de oynayabileceğiniz en iyi grafiklere sahip oyunlara göz atalım.

    13123123

    Alien Isolation

    Alien Isolation, Google Play Store'da 149 TL'ye sunulan nispeten pahalı bir oyun. Ancak bu fiyatı haklı çıkaracak kalitede bir deneyim vadediyor. Amanda Ripley'in macerasına yer veren oyun, Alien filmindeki Sevastopol uzay istasyonunu ele alıyor.

    2014 yılında konsol ve Windows için çıkış yapan aksiyon-korku oyununun Android cihazlar için optimize edilmiş hali olan Alien Isolation, 11 GB depolama alanına ihtiyaç duyuyor.

    Genshin Impact

    Genshin Impact, anime dünyasından ilham alan görselleri sayesinde oyuncular arasında oldukça popüler hale geldi. Cel-shaded grafiklere yer veren aksiyon-rol yapma oyunu, Zelda: Breath of the Wild tarzı açık dünya oynanışı sağlıyor. Yeşilliklerle dolu bir dünyayı keşfederken, anime kahramanlarını kontrol edeceksiniz.

    Real Racing 3

    EA tarafından yayınlanan Real Racing 3, mobil cihazlardaki yarış oyunu grafiklerinde çıtayı yükseltiyor. Le Mans Hypercar'dan NASCAR arabalarına kadar 200'den fazla araç içermesiyle yarış hayranları için görsel şölen sunuyor.

    Real Racing 3'ü ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Ancak aktif internet bağlantısına ihtiyaç duyduğunu da belirtelim.

    The Room: Old Sins

    The Room Old Sins, Fireproof Studios tarafından The Room serisinin bir parçası olarak sunulan, çarpıcı görsellere sahip bulmaca macerası olarak öne çıkıyor. Klasik film serisi The Room'un aksine, sizi Resident Evil ve Alone in the Dark gibi hayatta kalma ortamlarına götürecek. Ayrıntılı alanları keşfedecek ve karmaşık, oda ölçeğinde bulmacaları çözeceksiniz.

    Güçlü atmosfere sahip hikayeli bulmaca oyunlarını seviyorsanız, Old Sins'i 23 TL karşılığında Google Play'den satın alabilirsiniz.

    Ark: Survival Evolved

    Ark: Survival Evolved, Windows ve konsol sürümleriyle karşılaştırılabilir bir oynanış kalitesine sahip. Dinozorlarla dolu Jurassic çağında geçen hayatta kalma yapımı, oyuncuları korkutucu ortamlar ile baş başa bırakıyor. Snapdragon 835 ve 3GB RAM gibi yüksek sistem gereksinimleri istediğini de belirtelim.

    Peki, siz Android yüksek grafikli oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Mobil Oyunlar Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

    3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta?
    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title