Haberler

    AMD FSR 3 Desteklemeyen Oyunlar İçin Mod Geliştirildi

    Güncelleme:

    AMD FSR 3 teknolojisi artık herhangi bir FSR 2 oyununda sızdırılmış modla etkinleştirilebiliyor ve hem NVIDIA hem de AMD model ekran kartlarında destekleniyor. Bu sayede FSR 3 desteklemeyen oyunlarda bile bu özelliği etkinleştirerek daha yüksek performans alabilirsiniz.

    AMD FSR 3 "Frame Generation" teknolojisi artık herhangi bir FSR 2 oyununda sızdırılmış modla etkinleştirilebiliyor ve hem NVIDIA hem de AMD model ekran kartlarında destekleniyor. Bu sayede FSR 3 desteklemeyen oyunlarda bile bu özelliği etkinleştirerek daha yüksek performans alabilirsiniz. Üstelik güncel çoğu oyunda çalıştığı da söyleniyor.

    AMD FSR 3 desteklemeyen oyunlar için mod geliştirildi

    LukeFZ'nin tüm FSR 2 oyunlarında çerçeve oluşturmayı sağlayan AMD FSR 3 modu sızdırıldı. Üstelik hem NVIDIA hem de AMD ekran kartlarını destekliyor. FSR 2 oyunları için AMD FSR 3 etkinleştirici modunun çalıştığı en güncel örnekleri Starfield, Deadspace 3, Alan Wake II, Hogwarts Legacy ve The Last of US Part 1 olarak sıralayabiliriz.

    Bu oyunlarda FSR 3 modu, NVIDIA'nın DLSS teknolojisinin yerine kullanıldı. Bu, modun çalışması için oyunun DLSS desteğine sahip olması gerektiği anlamına gelir. Ancak en son modla, FSR 2 oyunlarını da FSR 3'ü destekleyen hale getirebilirsiniz.

    AMD'nin FSR 2 oyunlarına yönelik destek, oyuncuların yalnızca NVIDIA'nın DLSS yükseltme ve çerçeve oluşturma teknolojisine dayanan bir oyuna güvenmek zorunda kalmayacağı anlamına geliyor. Ayrıca FSR 3'ü ve onun çerçeve oluşturma özelliğini desteklemek için kolayca FSR 2 çerçevesine yama yapabilecekleri anlamına geliyor.

    880 liralık efsane aksiyon oyunu Epic Games'te ücretsiz oldu!

    Sızan belgelerde LukeFZ, modun Windows ve Linux işletim sistemlerindeki hem uyumlu hem de uyumlu olmayan başlıklar için nasıl çalıştırılacağına dair uzun bir kılavuz sunuyor. Buraya tıklayarak kapsamlı kılavuza erişebilirsiniz. Ayrıca hangi oyunda hangi mod sürümünün kullanılabileceği de kılavuzda belirtiliyor.

    AMD FSR 2 destekli ancak FSR 3'e modlanabilen oyunlar:

    The Last of US Part I

    Dead Space (2023)

    Hogwarts Legacy

    MS-Man Remastered

    UNCHARTED: Legacy of Thieves

    HITMAN World of Assassination

    Ratchet & Clank: Rift Apart

    Remnant II

    Cyberpunk 2077

    Alan Wake 2

    Dying Light 2

    Watch Dogs: Legion

    Metro Exodus Enhanced

    STAR WARS Jedi: Survivor

    Ready Or Not

    Assassin's Creed Mirage

    Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Oyun Teknoloji Güncel Haberler

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title