Haberler

Akhisar Belediyesi, Radyo Kontrollü Model Uçak ve Drone Kursu Açıyor

Güncelleme:

Akhisar Belediyesi, Türk Hava Kurumu iş birliği ile Radyo Kontrollü Model Uçak, Drone ve İnsansız Hava Aracı (İHA) kursu açıyor. Katılımcılar kurs sonunda uluslararası geçerliliği olan bir sertifikaya sahip olacaklar.

Akhisar Belediyesi, Türk Hava Kurumu iş birliği ile Radyo Kontrollü Model Uçak, Drone ve İnsansız Hava Aracı (İHA) kursu açıyor. 16 yaş ve üzeri vatandaşların katılabileceği kursun sonunda katılımcılar, Türk Hava Kurumu tarafından onaylı ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifikaya sahip olacaklar.

Akhisar Belediyesi, gençlerin ve teknoloji meraklılarının ilgisini çekecek heyecan verici bir hizmete başlıyor. Akhisar Belediyesi ile Türk Hava Kurumu (THK) iş birliğiyle Radyo Kontrollü Model Uçak, Drone ve İnsansız Hava Aracı (İHA) kursları açılıyor. Kurslar, geleceğin teknolojilerine ilgi duyan herkes için eşsiz bir fırsat sunuyor. Katılımcılar, bu kurslarda alanında uzman özel eğitmenler eşliğinde radyo kontrollü model uçaklar, dronlar ve İHA'lar hakkında kapsamlı bilgi edinecekler. Hem teorik hem de pratik becerilerini geliştirecek olan kursiyerler, kurs sonunda Türk Hava Kurumu tarafından onaylanan ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifikaya sahip olacaklar.

9 Ekim'de başlayıp 16 Ekim'e kadar devam edecek kurslar için başvurular, Akhisar Belediyesi Çözüm Merkezi'ne yapılacak.

İnsansız hava araçlarının günümüz teknolojisinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, bu kursların gençlerin teknolojiye olan ilgisini desteklemeyi ve geleceğe daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olmayı amaçladığını belirtti.

"YENİ NESİL KURSLARLA GENÇLERİMİZİN UFKUNU AÇIYORUZ"

Açılacak bu kurslar sayesinde gençlerin insansız hava aracı teknolojilerini daha yakından tanıma ve kullanma şansı bulacaklarına değinen Başkan Dutlulu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yeni nesil kurslarla gençlerimizin ufkunu açıyoruz. Türk Hava Kurumu işbirliğiyle Radyo Kontrollü Model Uçak, Drone ve İnsansız Hava Aracı (İHA) kurs kayıtlarımız başladı. Kurs sonunda katılımcılar THK onaylı ve uluslararası geçerliliği olan sertifika sahibi olacak. Gökyüzü tutkunları için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu alana merakı olan herkesi kurslarımıza bekleriz."

Kaynak: ANKA / Teknoloji

İnsansız Hava Aracı Akhisar Radyo Eğitim Teknoloji Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title