Haberler

    AFAD'dan korkutucu SMS: Tedbirinizi alın!

    Güncelleme:

    AFAD, vatandaşlara sağanak yağış nedeniyle önlem almaları konusunda uyarılardan bulunan bir SMS gönderdi. İşte ayrıntılar!

    Gerekli durumlarda kullanıcılara gönderdiği bildirimlerle ve Sms'lerle gündemden düşmeyen Afad, sel baskını ve heyelan gibi doğal afetlere karşın vatandaşları önceden uyararak olası can ve mal kaybını en alt seviyede tutmak veya engellemek için çalışmalarını sürdürüyor. Bunlara bir yenisi kısa bir süre önce eklendi. Kurum, göndermiş olduğu son mesajında vatandaşları devam eden yağış nedeniyle oluşabilecek çeşitli sorunlar nedeniyle önlem almaları konusunda uyardı.

    Afad : Tedbirinizi mutlaka alın

    İstanbul'da beklenen sağanak yağış bugünden itibaren etkili olmaya başladı. Hatta İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kenti etkisi altına alan yağışlar nedeniyle vatandaşların saat 15: 00'a kadar mecbur olmadıkları sürece araçlarıyla dışarı çıkmamaları konusunda söylemlerde bulundu.

    Bunun yanı sıra şehirdeki bazı metro seferlerinin de önlem amacıyla iptal edildiği duyuruldu. Tabii durum böylesine ciddi olunca oluşabilecek sel, yıldırım, dolu ve hortum gibi potansiyel konusunda AFAD harekete geçti ve vatandaşlara SMS aracılığıyla ulaşarak konuyla ilgili net uyarılar yaptı.

    AFAD'dan korkutucu bildirim: "Hayati Uyarı Bildirimi" nedir?

    AFAD'ın vatandaşlara gönderdiği mesajın içeriği ise şöyle;

    İstanbul'daki kuvvetli yağışın devam etmesi bekleniyor. Sel, yıldırım, dolu ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olun.

    Gerekli merciler tarafından yapılan açıklamaların ve uyarıların dikkate alınması büyük önem arz ediyor. Bu nedenle en azından saat 15: 00'a kadar mecbur olunmadığı sürece vatandaşların araçlarıyla dışarıya çıkmaması sağlıklı olacaktır. Tabii bu süreçte gelecek yeni açıklamaları da takip etmekte fayda var.

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    İstanbul AFAD SMS Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

    Bakmadan Geçme

    Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

    Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title