Haberler

    Acron, Sap Forum 2014'ün Ana Sponsoru Oldu

    SAP Kurumsal İş Çözümleri pazarında gerçekleştirdiği projeler ve günden güne büyüyen kurumsal hacmiyle adından söz ettiren ACRON, SAP Forum 2014’te Ana...

    -

    Yılın en kapsamlı BT etkinliği olan SAP Forum İstanbul, bu yıl "BASİT DÜŞÜN, FARK YARAT" temasıyla, 31 Ekim'de, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. 2014 yılında hız verdiği sektörel faaliyetleri, art arda hayata geçirdiği projeler ve aldığı kalite sertifikalarıyla adından söz ettiren ACRON Bilişim, bu yıl da SAP Forum'da son derece etkin bir biçimde yerini aldı.


    Perakende Sektörüne Bakış


    SAP Forum'da birçok farklı oturumla sektöre ışık tutan ACRON Bilişim, perakende sektörünün yıldızı Özdilek ile gerçekleştirdiği projeleri de özel bir oturumla değerlendirdi. "Perakende sektörüne, teknoloji odaklı SAP projeleriyle farklı bir soluk getiriyoruz" temasıyla gerçekleştirilen panelde, Özdilek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'e, moderatör koltuğunda, Bloomberg HT Yayın Koordinatörü Cüneyt Başaran eşlik etti. Perakende sektörünün bugünü ve yarınını değerlendiren Hüseyin Özdilek, bu alanda gerçekleştirilen kurumsal kaynak planlama projelerinin önemine dikkat çekti. Teknolojinin rekabette en önemli unsurlardan biri haline geldiğine vurgu yapan Hüseyin Özdilek, teknoloji kullanımının aynı zamanda niteliğe de katkı sağladığını söyledi. Bakım onarım ve takip sistemini bir arada yürütmenin en iyi yolu olarak ACRON'la birlikte SAP sistemini tercih ettiklerinin altını çizen Özdilek, bu alandaki projelerinin yılsonu itibarıyla tamamlanmış olacağını da sözlerine ekledi.


    Zengin Oturum İçeriği


    ACRON Bilişim sektöre yön veren oturumlarla da müşterileri ve iş ortakları ile bir araya geldi. "Successfactors ile Şirketinizin Yıldızları Bulutta", "SAP BPC ile Gerçek Zamanlı Cash Flow Projesini Coca Cola İçecek'ten Dinleyin", "Bankacılık Sektöründe SAP Başarı Öyküsü: Eco Trade and Development Bank" ACRON'un akılda kalan önemli oturumları arasındaydı. Deneyim alanında ise "İş Analitikleri Dönüşümü: SAP İş Analitikleri Portföyündeki Raporlama ve Kurumsal Performans Uygulamaları Entegrasyonu", "HANA Üzerindeki İleri Analitik Uygulamalar ve Lumira Deneyimi" , ACRON Bilişim'in SAP Forum 2014 çerçevesindeki diğer etkinlikleriydi.


    SAP Forum 2014'ü değerlendiren ACRON Bilişim Genel Müdürü Semih Gür, "Türkiye'nin en büyük SAP İş Ortaklarından biri olarak, bu organizasyonun ana sponsoru olmak bizler için de mutluluk verici. ACRON'un birçok farklı sektörde günden güne daha fazla hissedilen ağırlığı ve geleceğe yönelik yapıcı projeleri bugünden sonra da artarak devam edecek. Günümüz dünyasının ve geleceğin bilişim teknolojileri alanındaki beklentilerini karşılayacak danışmanlık servis ve uygulamalarında, uluslararası pazara yön verecek global bir bilişim markası olarak konumlanan ACRON, sektörün yanında olmayı sürdürecektir. " dedi.


    ACRON Projeleri Ödüllendirildi


    ACRON Bilişim projeleri, SAP Kalite Ödülleri 2014'de farklı kategorilerde ödüle layık görüldü. Inteltek Sybase IQ veri ambarı üzerinde BusinessObjects ile gerçekleştirilen proje kapsamındaki Mobil Raporlama uygulaması, "Mobility Innovation" kategorisinde ödüle layık görüldü. Ayrıca Coca Cola Nakit Akış projesiyle Bronz Ödül'e layık görülen ACRON, Şenpiliç ERP projesiyle de Gümüş Ödül'ün sahibi oldu.


    ACRON, TURQUALITY Destek Programı'nda Birinci Derece Danışman Firma Oldu


    ACRON Bilişim, aynı zamanda, dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan "TURQUALITY" kapsamında, bilişim alanında "Birinci Seviye Akredite Danışman Firma "oldu. ACRON Bilişim Genel Müdürü Semih Gür, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; "Turquality kapsamında ACRON'dan hizmet alan şirketler, herhangi bir üst limit olmaksızın tüm projelerden, yüzde elli oranında devlet desteği alabilecekler. Türkiye'nin önde gelen danışmanlık firmalarından biri olarak kalite yönetimine verdiğimiz önemin ve yaptığımız yatırımın karşılığını, en üst seviyede konumlanan Danışmanlık Firması olarak görmek, bizler için de mutluluk verici" diyor.





    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hüseyin Özdilek İstanbul Haliç Teknoloji Haberler

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

    İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

    Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

    Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

    Bakmadan Geçme

    Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır?
    Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

    Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title