Haberler

Tayyip Erdoğan, Anket Sorusuna Cevap Vermedi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin anket sorusuna, "Bana ters köşe yapmaya çalışıyorsun, fırsat vermem" şeklinde cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a düzenlediği 2 günlük resmi ziyaretinin ardından Ankara'ya döndü. Dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, AK Parti'nin son anketteki oy oranıyla ilgili değerlendirme yapmaktan kaçındı.

Erdoğan bulunduğu makamın böyle bir değerlendirme yapmak için ters olduğunu ifade etti.

CEVAP VERMEK İSTEMEDİ

Erdoğan'a bugün bir gazetede yer alan ve Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığa gelmesinin ardından AK Parti'nin oyunun yükseldiğini gösteren anket hatırlatılarak bir soru soruldu; ancak Cumhurbaşkanı bu soruya cevap vermek istemedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Siz genel seçimlerde yüzde 34, 47 ve 49 almıştınız. Sizce Davutoğlu için 2015 Haziran seçimlerinde başarılı sonuç nedir?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Böyle bir değerlendirmeyi yapmam bulunduğum makama ters olur. Bana ters köşe yapmaya çalışıyorsun, fırsat vermem!"

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Katar Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (7)

VATANDAŞ:

VAY VAY VAAAY. ADAMA BAK TARAFSIZMIŞ. BUNA SENİN KOYUNLARIN BİLE İNANMAZ.

70
31
yanıtYanıtla
İyiki CB oldun recep:

Akape den nefret ederim ama Davutoğlu biraz rahatlattı ortalığı. recep başbakan iken her gün bir didişme her gün bir ağız kavgası bıkmıştık. Biraz rahatladık

24
12
yanıtYanıtla
sadooo:

merak etme bundan sonra daha çooook rahatlarsın ne de olsa kış geldi havalar soğudu

yanıt0
yanıt0
yılmaz:

BANKASYA''YA SALDIRMAN BULUNDUĞUN MAKAMA TERS DEĞİL Mİ?

17
8
yanıtYanıtla
kemil:

bugüne bu gün cumhurbaşkanımız başka lafa gerek yok alnın akı ile kazandı

7
14
yanıtYanıtla
atilla:

yukarda ALLAH ahmet davutoğlu recepten daha kaliteli safkan TÜRK ve düzgün biri gelgelelim bizim halk dürüstleri sevmez

5
3
yanıtYanıtla
Fatma:

Erdoğan, gerek görseydi bu soruyu kaçırmazdı. Bir çıkarı kalmadı, Gül gibi görev tamamlandığında şutlanacak, zaman eritmeye çalışıyor. O''nun için erimese daha iyi olur da, Rahmetli Erbakan gibi bir ayağı çukurda iken onu bekleyen sürprizler demiyeyim de var. Görünen köy klavuz istemez. Bu yüzüne de yansıyor. Hem Türkiye hem Amerika icabına bakar. Meseleler farklı da olsa, Saddamı da pış pışladı ve sonunda kendisi aldı kellesini !!! Erdoğan hâlâ anlamadı piyon olduğunu !

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title