Haberler

Zekeriya Alp'ten Trabzonspor'a yanıt: Bu iddiaları ortaya atanlar ispatlamakla yükümlüdür

Güncelleme:

MHK Başkanı Zekeriya Alp, Trabzonspor'un Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamalara cevap verdi. Zekeriya Alp, Trabzonspor'un ortaya attığı iddiaları ispatlamak zorunda olduğunu ve açıklamayı yapanlar hakkında yasal işlem başlatacaklarını söyledi.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Trabzonspor Kulübü'nün, Gaziantep FK ile oynadığ karşılaşma sonrasında resmi internet sitesinden yayınladığı yazı ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Alp, Trabzonspor'un açıklamasını derin bir üzüntüyle okuduğunu belirttiği açıklamasında, "Kaldı ki, kendilerine operasyon yapıldığını iddia edenler, çamur at izi kalsın misali ortaya attıkları bu iddialarını ispatlamak zorundadır. Aksi takdirde bunun mutlak surette hukuki bir bedeli olmalıdır." ifadelerini kullandı.

Zekeriya Alp'in açıklaması şu şekilde;

Süper Lig'in 25. Haftasında oynanan Gaziantep FK-Trabzonspor maçında yaşanan bir pozisyondan hareketle, Trabzonspor Kulübünün resmi internet sitesinde bir yöneticinin imzasıyla yayınlanan, eleştiri sınırlarını fazlasıyla aşan mesnetsiz açıklamaları hayretle ve derin bir üzüntü ile okudum.

Türk futbol ailesinin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde; hiçbir dayanağı olmayan, Türk futbolunun saygınlığını rencide edici, MHK ve hakemlerimizi hedef tahtası haline getiren, vicdanları yaralayan bu sözleri tasvip etmem asla mümkün değildir.

"KİMSEYE DİYET BORCUMUZ YOKTUR"

Merkez Hakem Kurulumuz ve Türk hakemliği; hiçbir zaman iddia edildiği gibi bir sistemin, ahlaksızlığın ya da alçakça planların içinde olmamıştır ve olmayacaktır. Kimseye diyet borcumuz da yoktur.

Kaldı ki, kendilerine operasyon yapıldığını iddia edenler, çamur at izi kalsın misali ortaya attıkları bu iddialarını ispatlamak zorundadır. Aksi takdirde bunun mutlak surette hukuki bir bedeli olmalıdır.

"ASILSIZ SENARYOLARA SON VERİLMELİDİR"

Gerek ben, gerek kurulum, gerekse hakemlerimizle ilgili ne tesadüftür ki genellikle kaybedilen puanlar sonrasında yapılan, tamamıyla art niyetli ve gerçek hedefini de bilmediğim, asılsız senaryolara artık bir son verilmelidir.

Aklın, mantığın, sağduyunun hakim olduğu bir futbol ortamı için tüm paydaşlar sorumluluk duygusuyla hareket etmeli, aklıselim davranmalıdır.

"YASAL İŞLEMLER BAŞLATILACAKTIR"

Bu nedenle; bu ve benzeri açıklamaları yapanlar hakkında, MHK Başkanı olarak ben ve adı geçen isimlerle birlikte her türlü yasal işlemler başlatılacaktır.

Tek amacı hiçbir ayrım ve renk gözetmeksizin en adil ve tarafsız şekilde futbola hizmet etmek olan bizlerin onurlu ve dik duruşu hiçbir zaman değişmeyecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarım.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Zekeriya Alp Trabzonspor Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (9)

futbol sevdalısı:

Sayın zekeriya alp bir an önce TÜRK futbolundan elinizi çeksenizde defolup gitseniz TÜRK fubolunu rezil ettiniz FUTBOLDAN SOĞUTTUNUZ HALKI her maç sonu futboldan çok hakem konuşuluyor.

9
0
yanıtYanıtla
BJK:

TRABZON VE GS Yİ ENGELLEME KARARINI DEDEMMİ VERDİ HERŞEY ORTADA FUTBOLDAN ANLAYAN GÖRÜYOR. TRABZON VE GS NİN ÖNÜNÜ KESİP FENEVİN 2. TAKIMI BAŞAKŞEHİRİ ŞAMPİYON YAPMAK DEĞİLMİ MAKSADINUIZ SİZ AÇIKLAYIN O ZAMAN

4
4
yanıtYanıtla
beyinsiz:

senin beynin olsa böyle yorum yazamazdin basak sehiri fener yendi senin dedigin gibi olsa yatmasi lazim gelirdi

yanıt1
yanıt2
TESCİLLİLER(TS-5S):

ŞİKE KARDEŞLERİNE BAK

yanıt0
yanıt0
TAMER AYDIN:

Sayın Zekeriya Alp Gs, Fb, Bjk sizlere resmi sitelerinden sert açıklama ve bildiri yayınlayınca sesin çıkmıyor'' da şimdi neden TRABZONSPOR açıklama yapınca sesin çıkıyor önce onların söylemlerine karşılık ver sonra TS cevap verirsin İlahi adalet er geç yerini bulacak Türk futbolu dayı ahbap ilişkileri olduğu için bu hallerde ey Millet

3
3
yanıtYanıtla
Aspirin:

Sistemin taşorunlarını utanmadan da konuşuyor Türk futbolunu bitirdiniz aldıgınız haram olsun

1
2
yanıtYanıtla
REİS:

Sırf fb düşmanları( ERMAN GİBİLER) fb nin VAR da doğrandığını gölgelemek için TS yi öne çıkarmaya çalışıyorlar. . VAR da tek doğranan takım FB . . tek nemalananda GS. . . Diğerleri nin hatası artı eksi dengeleniyor. .

1
0
yanıtYanıtla
MECHULL:

Her hafta her maçta problem yaaa artık futboldan nefret ettik . O şöyle demiş, bu yanlış çalmış vs vs

1
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ÜLKEMDE FUTBOLDAN KEYİF A-LA-MI-YOM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title