Haberler

Zaha kabak tadı verdi! Yeni talebini gören Fenerbahçeliler "Artık yeter" diyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin uzun süredir haber beklediği Wilfried Zaha, Crsytal Palace'ın kendisi için yaptığı teklifi 6 milyon pounda yükselttiğini ileterek sarı-lacivertlilerden 8 milyon pound seviyelerine çıkmasını istedi. Bu gelişme üzerine oldukça sinirlenen Fenerbahçe taraftarları, Fildişi Sahilli futbolcu için "Artık yeter" ve "Bu saatten sonra gelme" gibi yorumlarda bulundu.

Fenerbahçe taraftarı dört gözle beklediği Wilfried Zaha'dan illallah etti. Crystal Palace'ın kendisine 6 milyon poundluk bir teklif yaptığını belirterek Fenerbahçe'den 8 milyon pounda çıkmasını isteyen Fildişi Sahilli futbolcu, sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.

FENERBAHÇE'DEN 8 MİLYON POUND İSTİYOR

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Crystal Palace'ın kendisi için 6 milyon pound vermeye hazır olduğunu belirten Zaha, Fenerbahçe'den 5 milyon euroluk teklifi 8 milyon pounda yükseltmesini istedi.

FENERBAHÇE'NİN SON TEKLİFİ

Fenerbahçe, Zaha'ya yaptığı son olarak 5 milyon euro maaş ve her yıl 2 milyon euro imza parası teklif etmişti. Sarı-lacivertlilerin Zaha'nın talebi karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Zaha kabak tadı verdi! Yeni talebini gören Fenerbahçeliler 'Artık yeter' diyor

Zaha kabak tadı verdi! Yeni talebini gören Fenerbahçeliler 'Artık yeter' diyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wilfried Zaha Wilfried Zaha Fenerbahçe Spor Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

500

Yorumlar (5)

Mrt Krc:

bulunmaz hint kumaşı değil salın gitsin

47
4
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Galatasaray a geliyor :))))))) Fenerliler kudurur Artık

6
14
yanıtYanıtla
Bursaspor Teksas:

İyi futbolcu, kötü karakter.. Arabistan ligine gidebilir.

14
6
yanıtYanıtla
cemil arslan:

6 yı verdiniz yani bırakın ya

11
0
yanıtYanıtla
pentakill lol:

bu adam böyle saçma davranınca demiştim. bu bize gelmez başakşehir felan alır oynatır diye ve ellerinde patlar diye. cincon aldı hayırlısı olsun umarım o kadar para verip ellerinde patlamaz ülke futboluna katkı sağlasın bari.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title