Haberler

Yüzme Şampiyonları Başkan Erkoç'u Ziyaret Etti

Kahramanmaraşlı şampiyon yüzücüler Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret etti.

Kahramanmaraşlı şampiyon yüzücüler Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u makamında ziyaret etti.

Samsun'da 27-29 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen Bedensel ve Görme Engelliler Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren yüzücüler madalyalarıyla birlkte kente geldi.

Şampiyonada Avrupa Gençler Şampiyonu Sevilay Öztürk 5 altın madalya kazanırken, Kahramanmaraş'ın tek sporcusu Töre Bıyık görme engelliler de 50, 100 ve 200 metre serbest yüzme yarışmalarında şampiyon olarak 3 altın madalya kazandı.

Kahramanmaraş Kafilesi 11 bedensel engelli bir tanede görme engelli olmak üzere 12 sporcu ile katılırken, diğer sporcular da madalyalarla döndüler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ziyaretine sporcuların aileleri de katılırken Başkan Erkoç, 33 madalyayla dönen sporculardan gurur duyduklarını ifade etti.

Ziyarette yüzücüleri tek tek tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Başkan Erkoç, "Şu an bizim için çok mutlu bir an. Tüm engelleri azimleri ile aşan gençlerimizi ağırlıyoruz. Şampiyon evlatlarımız bunlar. Tüm toplumumuza da örnek olacak bir başarı. Samsun'da yapılan şampiyonada tüm madalyaları toplayıp Kahramanmaraş'a getirdiler. Osman Çullu hocamız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz de büyükşehir belediyesi olarak spora büyük önem veriyoruz. Her zaman çocuklarımızın yanındayız. Yaptığımız çalışmalar ve tesislerle Kahramanmaraş'ımızda engelsiz bir yaşam inşa etme gayretindeyiz. Tüm ailelerimize özellikle yüzme konusunda evlatlarını spora götürme konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Çünkü yüzmenin en iyi terapi olduğuna inanıyoruz. Özellikle engelli kardeşlerimizin hayata daha da güçlü tutunabilmeleri için yüzme sporunun gerekli olduğunu söylüyoruz. Kahramanmaraş'ımıza hükümetimiz tarafından çok önemli spor tesisleri yapılıyor. Hem üniversitemize hem de diğer alanlara havuzlar yapılıyor. Biz de mevcut tesislerimizin üzerlerini de kapatarak yazlı-kışlı hale getirme gayretindeyiz. Kahramanmaraş'tan inşallah paralimpikte çok önemli dünya şampiyonları, olimpiyat şampiyonları çıkacağı inancındayım. Bu sporcularımızı bu kardeşlerimizi Kahramanmaraş'ımızın adını en üst seviyeye çıkardıkları için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraş Türkiye Samsun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title