Haberler

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'in hedefi ligde kalıcı olmak

Güncelleme:

ING Basketbol Süper Ligi'nde ilk kez bu sezon mücadele eden Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'in başantrenörü Zafer Aktaş, hedeflerinin bu sene ligde kalmak olduğunu söyledi.

ING Basketbol Süper Ligi'nde ilk kez bu sezon mücadele eden Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'in başantrenörü Zafer Aktaş, hedeflerinin bu sene ligde kalmak olduğunu söyledi.

Geçen yıl Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde şampiyon olarak Süper Lig'e çıkan Ege temsilcisi, bu sezon çıktığı 12 maçın sadece 3'ünde galip gelebildi.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, ligde 15 puanla 14'üncü sırada bulunuyor.

Başantrenörü Zafer Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bugüne kadar zor günler geçirdiklerini belirtti.

Bundan sonra daha iyi basketbol oynayıp, daha iyi savaşmaya çalışacaklarını anlatan Aktaş, şöyle konuştu:

"Öncelikle Denizli'nin yıllardır özlemini kurduğu Süper Lig'deki bir takıma sahip olması çok değerli. İnşallah galibiyetler alıp, taraftarımızı daha mutlu edebiliriz. Bu kent yıllardır hayal ettiği ve peşinde koştuğu lige kavuştu. Bu lig çok farklı bir organizasyon. Şu ana kadar her parametresiyle takımımız ligin gerekliliklerini yerine getiriyor."

"Kaybettiğimiz maçların travması bizi etkiledi"

Yeni bir takım oluşturduklarını aktaran Aktaş, şöyle devam etti:

"Bu takımın gerçekten potansiyelli olduğu, saha içinde dönem dönem maçın belli anlarında çok iyi işler yaptığını görüyoruz. Bazen maçın sonunu oynamak ve o alışkanlığı kazanmak biraz zaman alıyor. Bizim bununla ilgili çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye ihtiyacımız var. Özellikle ilk 2 maçı çok iyi oynadıktan sonra bazı kalp kırıcı mağlubiyetler aldık. Kaybettiğimiz maçların travması bizi etkiledi. Kazanacağımız maçlarda bir anda ışıkları kapatmışsınız gibi takımın durması o yenilgilerin etkisi olduğunu düşünüyorum."

"Zamana ihtiyacımız var"

Takımda daha sonra yeni bir yapılanma sürecine girdiklerini belirten Zafer Aktaş, şunları kaydetti:

"Özellikle oynadığımız maçlarda yukarıya doğru ivmelenen bir grafiğimiz var. Antrenman tempomuzun arttığını görüyoruz. Bu takım gerçekten bütçe, performans ve organizasyon olarak çok iyi işlere imza atacaktır. Bunu da belli ediyor ama bunu bazı maçlarda neticeye dönüştüremedik. Bu ligde olabilen işler. Bazı maçları son saniyelerde kaybedebiliriz ya da kazanabiliriz. Çok güçlü ve ekonomik durumları iyi takımlar var. Bunlarla mücadele etmek, saha içinde basketbol anlamında savaşabilmek için biraz zamana ihtiyacımız olduğu doğru."

"Denizli olarak bu ligde kalıcı olmamız lazım"

Aktaş, takıma ve oyuncularına güveninin tam olduğunu, çalışmaya devam ettiklerini anlatarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Çalışıyoruz. Denizli olarak bu ligde kalıcı olmamız lazım. Denizli'nin Süper Lig'deki takımının içerisinde, bu şehirden yetişmiş çocukların kadroda yer alabildiğini görebileceğimiz bir organizasyon yaratıldığını görüyorum. Bizim yukarılarda kalıcı olarak devam etmemiz, beklenen o güzel tablonun oluşmasını sağlayacak. Ben bu takımın başantrenörü olarak bunu görüyorum."

Kaynak: AA / Spor

Merkezefendi Zafer Aktaş basketbol Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title