Haberler

Yorumcu Şansal Büyüka: UEFA Haklının Değil Güçlünün Yanında Yer Aldı

Güncelleme:

EURO 2024'e ev sahipliği yapma hakkı kazanan ülke Almanya oldu. Yorumcu Şansal Büyüka, "UEFA haklının değil güçlünün yanında yer aldı." dedi.

Türkiye ve Almanya'nın düzenlemek için aday olduğu EURO 2024'ün ev sahibi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen oylama sonucunda belirlendi.UEFA Yönetim Kurulu tarafından yapılan oylama sonucunda Almanya, EURO 2024'ün ev sahipliğini üstlenme hakkı kazandı.

"ISRARLA İSTİYORUZ BİRAZ SAYGI DUYUN"

Kurayı değerlendiren Şansal Büyüka şu ifadeleri kullandı:"Biraz mantık, biraz adalet duygusu olsa bize verirlerdi. Mesut Özil'i biz mi linç ettik? Dünya Kupası'nı kaldırmış bir futbolcuyu Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çektirdi diye biz mi linç ettik? UEFA bir kez daha haklının değil güçlünün yanında yer aldı maalesef. 20 yıldır bu kadar ciddi, bu kadar büyük organizasyona sürekli talip olan başka bir ülke var mı? Israrla istiyoruz. Buna biraz saygı duyun."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şansal Büyüka Almanya Spor Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500

Yorumlar (21)

Can:

Başvurmayalım artik nasılsa verilmeyecek boşu boşuna masraf tanıtım icin

11
0
yanıtYanıtla
A.Polat:

Bu oy kullanan ülkelerden medet ummak ahmaklıktır. Adam Islâm düşmanlığı yapacak Türkiye düşmanlığı yapacak dahası bizim demeye utandığım FETÖ Köpekleri Babaları Germany dururken bize oy vermelerini beklemek ahmaklıktır

4
2
yanıtYanıtla
hakan:

harbiden senin kafa kirilmis polat

yanıt0
yanıt0
semih:

2010 11 yıllarında siz kimlerin yanında yer aldınız. . beşiktaş avrupa kupasına kimin yönetimi yüzünden ceza aldıda gidemedi. . eyyamcılıkta tavan yapan yöneticiler hakemler vs yüzünden tribünler boş kalmadımı. . bugün böyle demeç veriyosunuz ağzınızla yaptıklarınız uymuyor . . nusretle tuz biber de ekmişler alakaya musakka olmuş . . tabiki sbaha kadar almanya kazanır. .

5
0
yanıtYanıtla
Antin Kontin:

sansal abi haklisin bu serefsizler guclunun yaninda yemin olsun alman halki bile kendi yoneticilerini sorguluyor irkcilik ve rusvetle yaziklar olsun bu serefsizler gormuyormu turkiyedeki yeni yapilan dunya standtlarindaki stadyumlari vallahi almanyada yok bizdeki stadlar o zaman turkiye sorunluysa 2019 ve 2020 final maclarini niye bize verdiniz adiler.

4
1
yanıtYanıtla
Serkan serbay:

La bi git ordan haklının değil güçlünün yanında olmuşmuş bu dedinize kendiniz inanıyonuz mu acaba şansal bey. Stad yapmakla yol yapmakla olmuyo bu işler senin toplumun yarısı ac mülteci kampına döndü memleketin önce eşit şartlarda olmalısın ki yarışa başvur sna en basit şöyle diyim Konya da Mac oynanıyor yabancı turistler ellerinde biralar içiyorlar eğleniyorlar öpüşüp kokuşuyolar senin toplumun linç eder adamları gasp mı ararsın laf mı ararsın sen mrk etme adamlar bizi bizden iyi tanıyor mal can güvencen olmayan yerdesin adalet ha var ha yok toplum olarak kafalar değişmez se olmaz 100yıl gecse yine vermezler. Adamlar saat 10dan sonra bira içicek yasak eğer olsun satış yok adamlar bize bi yerleriyle güler

4
1
yanıtYanıtla
Türkoğlutürk:

Abicim anlayın artık bize ekmek yok Avrupa da anca yorulduğumuzla kalırız böyle.Lanet olsun böyle dünya görüşüne

3
0
yanıtYanıtla
Cagri:

Uefayi protesto edin

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NUSRETİN TANITIM FİLMİNDE NE İŞİ VAR ÜLKEMİZİ ONUNLA MI TANITIYORUZ

2
1
yanıtYanıtla
Sabri Reis:

Alsaydın Çok iyi olurdu Ülkemiz adına, En güzel tarafıda Milli takım ön eleme oynamadan Direk katılım sağlıyacaktı. Ruslara, Hatta katara bile verilen bize reva görülmüyor. Yazık ama UEFA yönetimine adam sokamazsak olucağı bu

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title