Haberler

Yok artık Erden Timur! Galatasaray imzayı attırırsa Türkiye'de başka transfer konuşulmaz

Güncelleme:

Galatasaray, Paris Saint-Germain'den Marco Verratti'yi gündemine aldı. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur transfer için çalışmalarını sürdürürken, sarı-kırmızılıların kiralama bedeli olarak 3 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

Galatasaray, Paris Saint-Germain'in dünyaca ünlü futbolcusu Marco Verratti'ye talip oldu. Sarı-kırmızılılar, İtalyan futbolcu için 3 milyon euro kiralama bedelini ödemeye hazır. Öte yandan Galatasaray'ın teklifinde 10 milyon euroluk bir satın alma opsiyonunun da bulunacağı belirtiliyor.

BU KEZ HEDEFTE VERRATTI VAR

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Galatasaray; Icardi, Zaha ve Tete'nin ardından dünyaca ünlü bir futbolcuyu daha kadrosuna katmak için harekete geçiyor. Sarı-kırmızılılar, bu kez Paris Saint-Germain'den Marco Verratti'yi gözüne kestirdi.

10 MİLYON EUROLUK SATIN ALMA OPSİYONU

Galatasaray'ın İtalyan orta saha için 3 milyon euro kiralama bedelini gözden çıkardığı iddia edildi. Sarı-kırmızılılar ayrıca futbolcunun sözleşmesine 10 milyon euroluk satın alma opsiyonu koyacak.

Yok artık Erden Timur! Galatasaray imzayı attırırsa Türkiye'de başka transfer konuşulmaz

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Erden Timur Galatasaray Sportif AŞ Türkiye Paris Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

Şükrü Polat:

Erden timurun Fenerbahce acısı oldukça daha çok transfer yapar. Başarısız olunca da çıkıp ligi bitirtmeyiz der :D o yüzden bu adami kendi haline acısıyla bas basa bırakın

139
442
yanıtYanıtla
Özcan Ray:

Erden timurun transfer stratejisini eleştirip bu tarz postlara yorum yapan insanların futbolla alakası olmadığına ya da gs düşmanı olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam ????????

221
79
yanıtYanıtla
Şükrü Polat:

Gs düşmanıyım. Kanıtlayacak bisey yok :D napacaksin şimdi. Kanıtladık hadi bakalım

yanıt105
yanıt296
Kamil Sercek:

Yalancı google

yanıt0
yanıt1
mustafa ünal:

Şükrü sen geçen sene Somali liginimi izledin yedikleriniz saracogluna yol olur...zahahahaaa

yanıt9
yanıt4
Gökhan Yaman:

Bende gs düşmanıyım

yanıt6
yanıt7
Numan Tosun:

Bu değirmenin suyu nereden geliyo,tv de dilendiğiniz günleri unutmadık....

68
104
yanıtYanıtla
Ekrem Unlu:

Gs lıyım şu ara fb iyi top oynasın biz orta halli takılalım transfer sezonu kapanınca form tuttup fb her zmn ki gibi öve öve bitirmediği kadro sonra hayranlıkla izlediği gs kadrosuna dönüşecek Ali koç istifa die bağıracaklar istisnasız olacak bunlar. Cengiz nedir ya ?? Elindeki emre mor varken

133
36
yanıtYanıtla
mahmut:

Dolar yükseliyor diye ağlamayın. Memleketin parası çar çur ediliyor...

64
42
yanıtYanıtla
Hüseyin Kuru.37:

Hedef 1.milyon tl diye bağırırken ne zaman unuttunuz peki ? Ağlıyacaksan oynamayalım :))

yanıt6
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title