Haberler

Yer yerinden oynayacak! Ali Koç yine canlı yayına çıkıyor, bu kez hedefindeki isim başka

Güncelleme:

Derin Futbol programında yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert ifadelerle yüklenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, A Spor'a da konuk olacağı ve Erman Toroğlu ile yüzleşeceği öne sürüldü. Bu gelişme üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yapan Toroğlu, "Hay hay. Ali Koç dahil herkese A Spor'da kapım açık. Yüzleşmeye, tartışmaya, konuşmaya her zaman hazırım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayındaki tartışması Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Ünlü yorumcuya sert sözlerle yüklenen Koç'un bu kez A Spor ekranlarına çıkacağı iddia edildi.

"PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN"

Ünlü spiker ve yorumcu Melih Şendil, Ali Koç'un bu kez canlı yayında Erman Toroğlu ile yüzleşeceğini öne sürdü. Bu gelişme üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Toroğlu, "Hay hay. Ali Koç dahil herkese A Spor'da kapım açık. Yüzleşmeye, tartışmaya, konuşmaya her zaman hazırım. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın." ifadelerini kullandı.

Yine yer yerinden oynayacak! Ali Koç canlı yayına çıkıyor, bu kez hedefindeki isim başka

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Erman Toroğlu Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (5)

Bay Doğru:

Siz Yargıtay ın kararını okudunuz mu? Yargıtay dahi şike yoktur demedi. Sadece ele geçirilen belgelerin usulen yanlış olması nedeniyle beraate karar verdi. Bu ayrımı iyi yapın. Şike davası bu nedenle kapandı.. Kanıtların usülü yargıda önemli.

7
28
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Evet en büyük şikeçi Fenerbahçedir diyen erman hocadır. Bi sorsun bakalım neye dayanarak söylemişti. İlk okul cocuğu bile fenerin şikeiçi olduğunu bilir demişti. Açıklasın.

16
4
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Doğru demiş ama sadece fener değil hepsinin yaptıkları ortaya dökülsün

yanıt2
yanıt1
ihtiyar:

Zamınında teşvik primiyle maç alan veya verilen her takım küme düşürülmeli türk futbolu bunlar yüzünden bu hallere geldi bakın uzun zamandır teşvik primi yok 4 büyüklerin gerçek yüzü

5
9
yanıtYanıtla
Hayri :

Koç guzel bir yol açıp yerinde kalmak için spor camiasına olmadık hakaretler yağdıran bu duduk makarnalarına gereken dersleri vermeye başladı oo keyif iyi geç tahtanın başına salla dur ay başında yeşil kağıtları indir kufur et reyting olsun bundan sonra koç yasaları çalışacak

4
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title