Haberler

Yılmaz Vural'ın canlı yayında söyledikleri Buket Aydın'ın ağzını açık bıraktı: Dünyada örneği yok

Güncelleme:

Teknik direktör Yılmaz Vural, Buket Aydın'ın konuğu olduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vural'ın canlı yayında çalıştırdığı takımların sayısını vermesi sonrası Aydın büyük şaşkınlık yaşadı. Aydın'ın takımları saymasının ardından araya giren Vural, "24 değil, 30 takım çalıştırdım, 38 tane de sözleşme imzaladım. Ayrıca bu Türkiye değil, dünya rekoru. Bu yaptığımın örneği dünyada yok." ifadelerini kullandı.

Uzun süredir herhangi bir takımı çalıştırmayan teknik direktör Yılmaz Vural, Haber Global'de Buket Aydın'ın konuğu oldu. Canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulunan Vural'ın çalıştırdığı takımların sayısını vermesi sonrası Buket Aydın şaşkınlığını gizleyemedi.

"TÜRKİYE DEĞİL, DÜNYA REKORU"

Buket Aydın'ın takımları saymasının ardından araya giren Yılmaz Vural, "24 değil, 30 takım çalıştırdım, 38 tane de sözleşme imzaladım. Ayrıca bu Türkiye değil, dünya rekoru. Bu yaptığımın örneği dünyada yok." ifadelerini kullandı.

"DEĞERİMİ BİLMİYORLAR"

Vural ayrıca, "Evliya Çelebi gibiyim. Türkiye'nin her yeri hakkında bilgi sahibiyim. Bu ülkenin kasabalarına kadar 81 vilayetini gezdim. Türkiye'de aç kalmayacak insanlardan bir tanesiyim. Nereye gitsem tanıdığım var. Türkiye'nin insanı çok güzel. Ama bana görev vermiyorlar, değerimi bilmiyorlar." dedi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Yılmaz Vural Buket Aydın Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Eclipse Moon34:

Hemen hemen çalıştırdığı tüm takımlarda küme düştü dünya rekoru tabiki :))))

27
22
yanıtYanıtla
ismail bey :

Her işi yaparım diyen insan, hiç bir işi tam olarak yapamayacak olandır...

34
12
yanıtYanıtla
Süleyman Gökçe:

Bu bir yetenektir. Yetenegide Allah verir.

yanıt1
yanıt3
mustafa kuyu:

Büyük takımlar sizi neden almıyor hocam?Hiç düşündünüz mü?Bunu samimi olarak soruyorum!Neden?Bir özeleştiri yapmanız gerekmez mi?

16
8
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Çalıştırdığı takımların çoğunda küme düştü bu başka bir rekor :))))))

10
11
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Cok büyük bir marifet sanki. Beceriksiz adam

4
17
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Basarisizsin demekki

4
9
yanıtYanıtla
tünelci 45:

bu dünyada bu ülkedezerre adalet var ise yılmazhoca bugün milli takımda olmalıdır ula vallahi bu ayıp tfff ye yeterde artar elin almanı yulmaz hocadan5 gömlek aşağıda milli rakımı çaliştırıyor utanmamız lazım şenol hoca fatih terim bu hocaya destek verin lobiniz kuvvetli bari siz adaleti savunun

10
0
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

mübarek sanki seyyar teknik direktör gibi.

8
2
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Yilmaz hoca Milli takimin basina gecmeli ,cok iyi hoca degerini bilmek lazim

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title