Haberler

Yılmaz Vural'dan genç antrenör arayan kulüp başkanlarına eleştiri: Evlenecek misin adamla?

Güncelleme:

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, katıldığı bir canlı yayında kulüp başkanlarının genç antrenör arayışında olmasını eleştirerek "Şimdi tutturmuş bir x takımın başkanı 'Biz 40-45 yaşlarında genç bir antrenör istiyoruz' diyor. Evlenecek misin abicim adamla?" ifadelerini kullandı. Sunucu Kübra Par ise bu sözler üzerine dayanamayıp gülerek "Aman bu çok yanlış anlaşılır. Ne yaptınız? Rejideki kahkahayı içeride duydum" dedi.

Türk teknik direktör ve eski futbolcu Yılmaz Vural, Habertürk ekranlarında yayınlanan Kübra Par'la Açık ve Net programına katıldı.

SAHA İÇİNE KARIŞAN BAŞKANLARI ELEŞTİRDİ

Kulüp başkanlarının saha içinde oyun değişikliklerine dahi karışmasından rahatsız olduğunu belirten Vural, Türkiye'nin en zor başkanlarıyla çalıştığını ifade ederek "Bana İlhan Cavcav da dahil bir tanesi şunu çıkar, şu çıkar demedi. Dedirtmem. İşimi doğru yaptığım için dedirtmem" dedi.

"EVLENECEK MİSİN ADAMLA?"

Açıklamalarının devamında kulüp başkanlarının genç antrenör arayışları içinde olmalarını da eleştiren 69 yaşındaki Yılmaz Vural, "Şimdi tutturmuş bir x takımın başkanı 'Biz 40-45 yaşlarında genç bir antrenör istiyoruz' diyor. Evlenecek misin abicim adamla?" ifadeleri kullandı.

SUNUCU VE REJİYİ KIRDI GEÇİRDİ

Programının sunucusu olan Kübra Par ise bu ifadelerin ardından kahkaha atarak "Aman bu çok yanlış anlaşılır. Ne yaptınız? Rejideki kahkahayı içeride duydum" dedi. Vural ise "Bu işin yaşı mı olur? Antrenör dediğin senin verdiğin hedefe seni götürebiliyorsa iyi antrenördür." diyerek açıklamalarına devam etti.

Haberler.com / Emre İliksiz - Spor

Yılmaz Vural Kübra Par Habertürk Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

emmi:

değeri bilinmeyen adamlardan biri

10
3
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Adama şans vermiyorlar çünkü magazin yönü ağırlıklı olduğu için istanbul takımları risk almıyorlar, yanlış birşey der espri yapar dalga geçerler diye kimse o cesareti gösteremiyor maalesef, Büyük takımlarda olsa kesin şampiyon yapar ama başkanlar hep prestijini düşündüğünden almıyorlar.

7
1
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

İyi bir insan olabilir ama iyi bir antrenör olduğunu düşünmüyorum. Genç teknik adam trendi şuan Avrupa'da oynanan futboldan dolayı çünkü Yılmaz Vural gibi teknik adamlar 80 li yıllarda tablet telefon yokken mezun olmuş kendini geliştirmemiz pedagom yada ilkokul öğretmenlere benziyor

4
2
yanıtYanıtla
burakk:

Ne kadar bilgili ve tecrübeli olsa da ;Kariyerinde 30 küsur takımda görev yapmış, hiç birinde uzun süreli çalışamamış, somut başarısı olmayan, insanları güldürerek magazin olan birini büyük takımlar istemez.

2
1
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Fenere tavsiyem alın şu adamı. Çok değil son 19 maçta takımı ilk 2 ye sokarsa başarılıdır. Hem Yılmaz hayallerine kavuşacak, hem de Ali Koç sevaba girecek. Hadi Ali başkan al şunu da takım şaha kalksın!!

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title