Haberler

Yıldız Kızlar Türkiye Hentbol Şampiyonası Sona Erdi

Sinop'ta 12 Takım ve 120 Sporcunun Katılımıyla Gerçekleştirilen Yıldız Kızlar Türkiye Hentbol Şampiyonası Bugün Sona Erdi.

Sinop'ta 12 takım ve 120 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Yıldız Kızlar Türkiye Hentbol Şampiyonası bugün sona erdi.

85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu'nda yapılan ve 5 gün süren müsabakalarda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyonada, İstanbul Emniyet 2. olurken, Antalya Muratpaşa 3., Eskişehir Osmangazi Üniversitesi de 4.sırayı aldı.

Müsabaka sonunda düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara ödül ve kupaları, Sinop Valisi Zeki Şanal, Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk tarafından verildi.

Törende, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Cengiz tarafından Vali Zeki Şanal, Belediye Başkanı Zeki Yılmazer ve organizasyonda emeği geçen diğer yöneticilere, milli takım forması ile birer plaket hediye etti.

(SÖ-SA-AC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title