Haberler

    Fenerbahçe'nin Başına Phillip Cocu'nun Gelmesi Valbuena'yı Mutlu Etti

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de Phillip Cocu ile yeni sayfa açan 33 yaşındaki Valbuena, moral olarak çok iyi duruma geldi.

    Fenerbahçe'de son dönemde Mathieu Valbuena ismi dikkat çekiyor. Geçen sezon büyük umutlarla takıma katılan ancak genelde yedek kalarak beklenen etkiyi göstermeyen Fransız yıldız bu sezon başında tam tersi bir görüntü çiziyor. Aykut Kocaman ile istediği ivmeyi yakalayamayan tecrübeli futbolcu, Phillip Cocu ile yeni bir sayfa açmış durumda. Hem kulüpteki değişim hem de yeni bir teknik heyetle çalışmanın avantajını kullanmak isteyen Valbuena moral olarak da çok iyi konuma geldi.

    SIFIRDAN BAŞLAMAK İSTİYOR

    Marsilya'da beraber oynadığı Andre Ayew'in takıma katılmasından da memnun olan Valbuena, sıfırdan başlamak niyetinde. 33 yaşındaki futbolcu yeni sezonla beraber hem forma rekabetinde olmak istiyor hem de kariyerinde başarılı olmayı amaçlıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mathieu Valbuena Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    USER:

    VAY ARKADAŞ Bİ KAMYON PARA ALIYORLAR BİDE ADAMLARIN MORALINI DUZELTMEK ICIN MI UGRASACAZ SENİN MORALIN YERİNDE OLMAYACAK TA ASGARİ ÜCRETLE 2 ÇOCUK OKUTMAYA CALISAN BABANIN MI MORALI YERİNDEE OLACAK BU ULKEDE YAZIK

    9
    0
    yanıtYanıtla
    suni aykut:

    bu senede yine fener taraftarına futbol izletmeyeceksiniz belli. o zaman ne diyor. Bu yılda en büyük eğlence Fenevbahçe :)))))

    1
    6
    yanıtYanıtla
    Kupa:

    Fenevin derdi senimi gerdi

    yanıt2
    yanıt0
    FB li:

    Bence Fenerbahçenin bu yıl en iyi transferi Valbuena

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Batuhan:

    Stoch u da bekliyoruz

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Kerem bakan:

    Yaw arkadaşım valbuena gibi bi oyuncun var ve sen onu yedek bekltiyorsun hala valbuenanın kalitesini tartışacak kadar futbol cahili var. Şuan fener bahçedeki en iyi futbolcu kimse tartşmasın ve bu sene valbuena ile futbolun güzelliğini izliyeceğiz

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Trgt:

    adamın canı sıkılmış lan ne haber yazsam ne haber yazsam hah buldum demiş element uydurmuş.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title